Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

R5 GTE dla Elvisa

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

mario-s

R5 GTE dla Elvisa

Post autor: mario-s »

Zapinasz lawetę do cygarka i ciśniesz po wymarzony sprzęt .

http://www.autoscout24.de/AllImages.asp ... ez2xbe32c1#
Elvis_Presley

Post autor: Elvis_Presley »

Fajna, fajna - ale na razie nie dysponuję takimi pieniędzmi - student zaoczny ;)

Miejmy nadzieję, że do Miedzianki 2010 będę miał już swój Skarb :) Gdybyś miał coś bliżej i w przystępniejszych(jak na razie) cenach to dawaj znać - coś się wykombinuje :)

Jako, że bywam często po sąsiedzku - była by może kiedyś okazja obejrzeć, co mieści się w Twoim garażu? ;)
mario-s

Post autor: mario-s »

Jak będziesz tylko przejeżdżał a nie zadzwonisz to nigdy nie zobaczysz zawartości bo nie otwieram bramy dla widzów spacerujących chodnikiem.
adam szachraj

Post autor: adam szachraj »

elvis nieboj zaby spokojna twoja rozczochrana jAk namierze pozaadny turbek to tez dam znac ja sam bym zmienił swoja bo bude rdza zrzerA zderzaki boobijyane blachy poobijane tapicerka powycierama i wypalona i tez troche szukam lepszej dla siebie :arrow:
Elvis_Presley

Ja nie szukam Turbawki, tylko GTE :) dla Twojej informacji Adamie GTT Ph2 i GTE optycznie są identyczne ;)
adam szachraj

Post autor: adam szachraj »

a no pomyliłem sie bo wzrok juz nieten co kiedys
vino1986

Post autor: vino1986 »

jjmag

Post autor: jjmag »

i jej cena przelicz razy 4 to nie wąska sumka wychodzi
Elvis_Presley

Na PLS'ach wygląda zabójczo :) Ale jak będę już kupował to raczej w 2 razy mniejszym budżecie - co najmniej :mrgreen:
vino1986

Post autor: vino1986 »

nom cena nie mala... ale wyglada pieknie :-D
Awatar użytkownika
-=wasq=-

Post autor: -=wasq=- »

jest dzial od pokazywania r5 wiec nie wklejajmy tutaj nowych ogloszen

ps. ta warto kupic bo same fele z oponami kosztuja kolo 2500 -3000 zeta wiec cos tam sie odrobine zwroci ;P
Zablokowany