Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

coś z biegami

Jednostki wolnossące i doładowane, serducha renatek :-)

Moderator: Moderatorzy

XMassive

coś z biegami

Post autor: XMassive »

Witam mam do kupienia za 1.3 renault 5 1.1 z 89r. Ogólnie stan całkiem OK widać że była rdza i że było malowane ale to przy progach. I takie pytanie z biegami coś jest że ciężko wcelować w 1 bo często wchodzi wsteczny... i ogólnie jakoś tym drążkiem trzeba daleko ruszać żeby biegi wchodziły... np. 2 jest bardzo z tyłu. To coś poważnego czy da się zrobić i czy warto kupić za tą cenę? A jeśli da sie zrobić to co to może być i ile $$$
Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Post autor: kabar »

Da się zrobić, czy warto to już musisz sobie sam odpowiedzieć.
Ile za naprawę... od 10 do 150 zł...
XMassive

Post autor: XMassive »

ok dzięki :) a co to sie zrypało żebym wiedział wrazie co czego szukać.
unikorn

Post autor: unikorn »

najpewniej elementy sterowania biegami wykonane z tworzywa sztucznego.
ODPOWIEDZ