Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Problem z uruchomieniem przy rozgrzanym silniku

Jednostki wolnossące i doładowane, serducha renatek :-)

Moderator: Moderatorzy

MarianChojnacki

Problem z uruchomieniem przy rozgrzanym silniku

Post autor: MarianChojnacki »

Witam ponownie Wszystkich którzy chcieli mi
pomódz w problemie z uruchomieniem Renault 5.

Niestety spotkało mnie rozczarowanie bardzo niegrzecznym zachowaniem Pana
o pseudonimie Lodoo , który to nie dość że nie przeczytał mojego postu z godz 12,14
to o godz 13,30 pisze kompletnie dla mnie niezrozumiałe uwagi, zamyka temat, daje mni
nie jakieś upomnienie , sam pisze wulgarnym i podwórkowym językiem nie przystającym do wypowiadania się na forum.

Marian
corey16

Post autor: corey16 »

narażasz się... i to bardzo
jjmag

Post autor: jjmag »

człowieku forum jest po to żeby innym pomagać ale ty urwałeś się z choinki po pierwsze nie czytałeś regulamin, po drugie nie przywitałeś się w odpowiednim dziale, po trzecie nie sprawdziłeś innych tematów dotyczących tego problemu a było ich dużo, i jeszcze masz pretensje że ktoś ci dał worna
Oskar i Kasia

Post autor: Oskar i Kasia »

no tym razem sie zgadzam z chlopakami. Sa jakies zasady.
vino1986

Post autor: vino1986 »

no to bedzie dym... ;-) a Ty chlopie szukaj na forum takiego tematu... bo byl poruszany i to nie raz... wiec nie miej pretensji do Lodoo ze tak postapil... zasady jakies obowiazuja na forum poza tym od tego sa modelatorzy zeby zwracac uwage takim co nie czytaja regulaminu...
lodoo
Post autor: lodoo »

Zamykam ponownie... i masz drugie ostrzeżenie...
Czytałem cały temat.
Najwyraźniej ty masz problemy ze zrozumieniem, co się do Ciebie pisze... i nie tylko ja to pisałem...
3-cie ostrzeżenie to blokada dostępu do forum - jakbyś nie wiedział...
Zablokowany