Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Potrzebuje schemat przedniego zawieszenia
Moderator: Moderatorzy
Potrzebuje schemat przedniego zawieszenia
chcialbym sie dowiedziec czy w mocowaniu mcphersona wystepują łozyska górne czy tuleje
- maciek od iwony
No Panowie,nie pomagacie młodym.Rozumiem,że jest regulamin i ogólnie zachowujemy się w/g pewnego wzorca ale od jakiegoś czasu widzę jechanie młodzieży.Wiem,że to już staje się nudne przypominać o prawidłowym zachowaniu na forum i mnie też irytuje takie zachowanie nowo zalogowanych.Nie wiem jak to wygląda od strony technicznej ale może by pomyśleć o jakimś ABCdle użytkownika?
Pozdrawiam serdecznie

Pozdrawiam serdecznie
Nikt tu nikogo nie jedzie jak się nie umie zachować to mu pokazałem ABC dla użytkownikaiwona/maciek pisze:No Panowie,nie pomagacie młodym.Rozumiem,że jest regulamin i ogólnie zachowujemy się w/g pewnego wzorca ale od jakiegoś czasu widzę jechanie młodzieży.Wiem,że to już staje się nudne przypominać o prawidłowym zachowaniu na forum i mnie też irytuje takie zachowanie nowo zalogowanych.Nie wiem jak to wygląda od strony technicznej ale może by pomyśleć o jakimś ABCdle użytkownika?![]()
Pozdrawiam serdecznie

Poza tym warto wogóle rozmawiać z takimi ludzmi...
Zalogują się bo mają problem... znajdą odpowiedz i mają forum w d.u.p.i.e no chyba że znowu znajdzie się coś z czym nie dają sobie rady...
Mnie osobiście coraz bardziej wkur... takie coś i będę o tym pisał każdemu kto tak zrobi

A tak wogóle to się OT zrobiło...