Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
R5GTT spalanie
Moderator: Moderatorzy
R5GTT spalanie
Witam,
zastanawiam sie nad zakupem R5GTT ale chciałbym sie najpierw dowiedziec ile to pali, czy jest tu ktoś kto mi udzieli takiej informacji? z góry dzieki
zastanawiam sie nad zakupem R5GTT ale chciałbym sie najpierw dowiedziec ile to pali, czy jest tu ktoś kto mi udzieli takiej informacji? z góry dzieki
Hej . Pierw przywitaj sie z odpowiednim temacie 
Jezeli pytasz o spalanie to juz ci mowie autko nie dla ciebie
bo one pali tyle ile potrzeba, a tak na 5erio od 8l do 15l w zaleznosci jaki styl jazdy, ale bardziej bedzie górna granica . Awaryjnosc dosc niska o ile dbasz, a zeby dbac trzeba miec sprawne auto co wiaze sie z sporymi inwestycjami, to nie jest zwykle auto dla normalnego uzytkownika , to auto trzeba po prostu kochac i nie poddac sie jego kaprysom .

Jezeli pytasz o spalanie to juz ci mowie autko nie dla ciebie

Przy jeździe ostrzejszej na obrotach i dmuchaniu ponad 20 zjada...
przy jeździe normalnej, ale takiej dynamicznej to koło 15 musisz liczyć SPOKOJNIE
8 to jak przy 2500 zmieniasz biegi i jeździsz na podciśnieniu
Nie pisz posta pod postem
Odnośnie cwaniaczkowania - jeśli pytasz o spalanie to na prawdę odpuść sobie to auto...
U nas najtwardsi wymiękają przy GTT po jakimś czasie... Żeby to auto jeździło w ogóle w miarę bezawaryjnie koszty utrzymania i doprowadzenia do stanu jeżdżącego są nieporównywalne z kosztami paliwa
Zapomnij, że kupisz to auto i włożysz parę stówek i będziesz jeździł lał paliwo jeździł i się cieszył...
przy jeździe normalnej, ale takiej dynamicznej to koło 15 musisz liczyć SPOKOJNIE
8 to jak przy 2500 zmieniasz biegi i jeździsz na podciśnieniu

Nie pisz posta pod postem
Odnośnie cwaniaczkowania - jeśli pytasz o spalanie to na prawdę odpuść sobie to auto...
U nas najtwardsi wymiękają przy GTT po jakimś czasie... Żeby to auto jeździło w ogóle w miarę bezawaryjnie koszty utrzymania i doprowadzenia do stanu jeżdżącego są nieporównywalne z kosztami paliwa

czy się toczę? hmmm.....
kajtkowałem nią tylko ja , renówka to poprostu dobre auto i nie wiem co ma się w niej psuć a spalanie? nie ma nic z niczego
moją ex R11 electronic z 84r po mnie śmigał mój ojciec potem szwagier i u następnego szwagra śmiga do dziś i nie ma zamiaru przestać
i dalej gada po niemiecku
miałem kupę aut różnych marek ale francuzy lubię najbardziej

kajtkowałem nią tylko ja , renówka to poprostu dobre auto i nie wiem co ma się w niej psuć a spalanie? nie ma nic z niczego