Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

kąt wyprzedzenia zapłonu {c1p1} clio 1.1 90r

Jednostki wolnossące i doładowane, serducha renatek :-)

Moderator: Moderatorzy

kosa000

kąt wyprzedzenia zapłonu {c1p1} clio 1.1 90r

Post autor: kosa000 »

Witam bardzo serdecznie!!! Mam pewien problem z ustawieniem kata wyprzedzenia zapłonu. Posiadam zwykłą lampę bez regulacji kąta. Nie wiem na ile stopni ma byc ustawiony Kat. W książce jest napisany zęby ustawić na 10 stopni ale obrazek w ksiazce jest pokazany ze znak kontrolny jest na 8 stopni. Ustawiłem na 8 st to na 4 i 5 biegu gdu puszczam gaz wtedy auto przyspiesza. Prosze o pomoc
lodoo
Post autor: lodoo »

masz problem z gaźnikiem, a nie z zapłonem... za bogata mieszanka...
Awatar użytkownika
cyklista

Post autor: cyklista »

kąt 8 stopni
kosa000

ale zwiększyłem kat ze tych znaków nie widać i chodzi normalnie!1 moze paliwo do dupy i musi mieć dużo większy kat???

A jak wyregulować gaźnik???
lodoo
Post autor: lodoo »

jak najszybciej...
[SZUKAJ]
dzik

Post autor: dzik »

jakie obroty masz na jalowym?
kosa000

ustawiłem na 850
Awatar użytkownika