Ciekawy artykuł
http://wyborcza.pl/1,82949,6828746,Mord ... media.html
Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Prawda o wypadkach drogowych
Moderator: Moderatorzy
swieta racja, glupota i debilizm... ostatnio przed rondem merol obok mnie zaczal zmieniac pas na moj... dlaczego? spojrzal sie tylko na wsteczne lusterko a ja bylem przeciaz z boku
! na szczescie zdazylem uciec na lewy pas, ale przez to zamieszanie nie spojrzalem czy jest wolny... na szczescie byl, boje sie myslec co by bylo gdybym przez chec unikniecia kolizji z jakims debilem spowodowal kolejna kolizje ale juz z mojej winy ech
oczy trzeba miec do okola glowy i myslec za siebie i innych na drodze... co do motocyklistow to racja, malo to filmikow gdy ktos wymusi motocyklowi... z drugiej strony motocyklisci czesto znacznie przekraczaja predkosc i w lusterkach pojawiaja sie szybko jak blyskawica 

Nie do końca się może zgodzę z tym artykułem ,ale jest też w nim dużo prawdy. Tam jest tylko warszawka opisana, ale w Rzeszowie widać bardzo dużo kobiet za kierownica, często wymuszają pierwszeństwo a później ładnie się uśmiechają i wydaje im się że nic złego nie zrobiły. Oczywiście są kobiety które bardzo dobrze jeżdżą, nawet lepiej od facetów. Ale to nie tylko jest wina kierowców, piesi jak i rowerzyści robią takie głupoty na drodze że wcale się nie dziwie że ich tyle ginie. Głupi przykład, noc wracam do domu przez kilka wiosek które mam po drodze, rowerzystów, pieszych w cholerę ale zaledwie 10% z nich jest widocznych na tej drodze, bo mają coś odblaskowego. Reszta nawet nie pomyśli o oświetleniu.
Hmmm cos w tym jest ale moze nie do konca... Ostatnio u mnie w Radomiu rozbil sie kumpel, ale w sumie nie z jego winy, ani jego dziewczyny, ktora kierowala jego Alfa, jakiemus baranowi sie spieszylo po prostu i wymusil a konsekwencje straszne. Dziewczyna 22lata pocharatana cala twarz, peknieta miednica i ogolnie poobijana. Chlopak do tej pory w spiaczce po wycinaniu kawalkow czaszki ogolnie stan krytyczny, no i babka zciagnieta z chodnika tez, obrzek mozgu i ogolnie nie ciekawie. Te wiadomosci posiadam moze wyda sie bajka, ale w piatek byla na grillu u matki jej dobra kolazanka, ktora pracuje w pogotowiu i akurat zabierala karetka ta dziewczyne...
A tu mozecie zobaczyc jak GTV'ka wygladala po zderzeniu
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/ar ... 06/7652004
P.S
Nie wiem tylko jak to z ta predkoscia bylo, ale z tego co slyszalem z opowiadac kumpla, ktory jechal z nimi pare dni przed wypadkiem na zlot GTV'ek dziewczyna bala sie przekroczyc 100km/h, ale z drugiej strony poskladala sie strasznie ta fura...
A tu mozecie zobaczyc jak GTV'ka wygladala po zderzeniu
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/ar ... 06/7652004
P.S
Nie wiem tylko jak to z ta predkoscia bylo, ale z tego co slyszalem z opowiadac kumpla, ktory jechal z nimi pare dni przed wypadkiem na zlot GTV'ek dziewczyna bala sie przekroczyc 100km/h, ale z drugiej strony poskladala sie strasznie ta fura...