Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Prawda o wypadkach drogowych

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

Maolat

Post autor: Maolat »

ehhh... bym coś napsiał ale przyczyta to jakaś kobieta i mam przesrane (ale nie wszystkie kobiety zle prowadza samochod :) )
cyp

Post autor: cyp »

swieta racja, glupota i debilizm... ostatnio przed rondem merol obok mnie zaczal zmieniac pas na moj... dlaczego? spojrzal sie tylko na wsteczne lusterko a ja bylem przeciaz z boku !!! na szczescie zdazylem uciec na lewy pas, ale przez to zamieszanie nie spojrzalem czy jest wolny... na szczescie byl, boje sie myslec co by bylo gdybym przez chec unikniecia kolizji z jakims debilem spowodowal kolejna kolizje ale juz z mojej winy ech :/ oczy trzeba miec do okola glowy i myslec za siebie i innych na drodze... co do motocyklistow to racja, malo to filmikow gdy ktos wymusi motocyklowi... z drugiej strony motocyklisci czesto znacznie przekraczaja predkosc i w lusterkach pojawiaja sie szybko jak blyskawica ;)
Hormon

Post autor: Hormon »

Nie do końca się może zgodzę z tym artykułem ,ale jest też w nim dużo prawdy. Tam jest tylko warszawka opisana, ale w Rzeszowie widać bardzo dużo kobiet za kierownica, często wymuszają pierwszeństwo a później ładnie się uśmiechają i wydaje im się że nic złego nie zrobiły. Oczywiście są kobiety które bardzo dobrze jeżdżą, nawet lepiej od facetów. Ale to nie tylko jest wina kierowców, piesi jak i rowerzyści robią takie głupoty na drodze że wcale się nie dziwie że ich tyle ginie. Głupi przykład, noc wracam do domu przez kilka wiosek które mam po drodze, rowerzystów, pieszych w cholerę ale zaledwie 10% z nich jest widocznych na tej drodze, bo mają coś odblaskowego. Reszta nawet nie pomyśli o oświetleniu.
RyTeK

Post autor: RyTeK »

Hmmm cos w tym jest ale moze nie do konca... Ostatnio u mnie w Radomiu rozbil sie kumpel, ale w sumie nie z jego winy, ani jego dziewczyny, ktora kierowala jego Alfa, jakiemus baranowi sie spieszylo po prostu i wymusil a konsekwencje straszne. Dziewczyna 22lata pocharatana cala twarz, peknieta miednica i ogolnie poobijana. Chlopak do tej pory w spiaczce po wycinaniu kawalkow czaszki ogolnie stan krytyczny, no i babka zciagnieta z chodnika tez, obrzek mozgu i ogolnie nie ciekawie. Te wiadomosci posiadam moze wyda sie bajka, ale w piatek byla na grillu u matki jej dobra kolazanka, ktora pracuje w pogotowiu i akurat zabierala karetka ta dziewczyne...

A tu mozecie zobaczyc jak GTV'ka wygladala po zderzeniu
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/ar ... 06/7652004

P.S
Nie wiem tylko jak to z ta predkoscia bylo, ale z tego co slyszalem z opowiadac kumpla, ktory jechal z nimi pare dni przed wypadkiem na zlot GTV'ek dziewczyna bala sie przekroczyc 100km/h, ale z drugiej strony poskladala sie strasznie ta fura...
ODPOWIEDZ