Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Zepsuta regulacja ogrzewania, jak to ugryźć?

Wszystko co związane z elektryką i elektroniką w Renault 5.

Moderator: Moderatorzy

Otinot

Zepsuta regulacja ogrzewania, jak to ugryźć?

Post autor: Otinot »

Cześć :-)

Mam zepsute pokrętło od wlotu ciepłego powietrza i chciałbym to naprawić, bo idzie zwariować jak cały czas grzeje :evil:

I w związku z tym mam takie pytanie, czy dużo zabawy jest z rozkręceniem całej deski rozdzielczej i jak się do tego zabrać ?
Zegary wychodzą banalnie, skrzynka z bezpiecznikami, schowek oraz obudowa radia również, ale nie mogę się doszukać jak przykręcona jest cała reszta.

Ewentualnie czy idzie to jakoś inaczej naprawić, tzn. dostać się tam, żeby sprawdzić co się urwało. Może nie ma potrzeby rozkręcać tego wszystkiego?

dzięki, pozdrawiam
lodoo
Post autor: lodoo »

szukać w dziale technicznym...
nic nie trzeba rozbierać - wystarczy w zasadzie wsadzić łeb w okolice pedałów i poświecić pod deskę...
Zablokowany