jak to mowia nic sie nie dzieje to nie ruszaj bo moze sie wtedy pogorszyc... no chyba ze jestes pewny ze np bierze plyn chlodniczy to wtedy uszczelka do wymiany to przy okazji sie sprawdza szczelnosc zaworowa... nie wiem jak w Uk ale w Polszy grosze sie za to placi...Maolat pisze:ale z kolei auto nie dymi wiec czy jest sens sciagac glowice?
Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Maolat - Renault Laguna 2.0 16V Executive '99
Moderator: Moderatorzy
- maciek od iwony
aha to sorry... zawsze 15 jak kupowalem to mineralka byla a tez na carlube jezdze... ale nie widzialem ze jest tez pol syntetyk 15...żuwik pisze:Semi synthetic to raczej nie mineralny.
nom to tez plus... ale moim zdaniem lepsze tez wytlumaczenie ze i tak bierze to gesciejszy bedzie troszke wolniej znikal z michy...żuwik pisze:Oni tam ma wyspach zim nie mają, więc pewnie temu
W ksiazce pisze 15w40 / 15w50 no wiec taki dostanie 
Filtr doszedł maly jakis ale widocznie taki ma byc . dzis walczylem z wydechem bo pierdial niemilosiernie, az wstyd. zrobilem tez brzeczenie z oslony termicznej wydechu, nie brzeczalo jakies 2 km i zaczelo dalej .. yhhhh musze jakis patent ta wymyslic . Foto jak zgram fotencje.

Filtr doszedł maly jakis ale widocznie taki ma byc . dzis walczylem z wydechem bo pierdial niemilosiernie, az wstyd. zrobilem tez brzeczenie z oslony termicznej wydechu, nie brzeczalo jakies 2 km i zaczelo dalej .. yhhhh musze jakis patent ta wymyslic . Foto jak zgram fotencje.
-