Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
porada dotyczaca twingo
Moderator: Moderatorzy
porada dotyczaca twingo
Witam z racji tego iz moja ukochana piatke ktos jakies 1,5 temu skradl, od tamtej pory szukam czegos godnego uwagi, a ze przeciwnosci losu wciaz targaja moimi finansami takowy zakup nie moze dojsc do skutku, jednak mam okazje kupic renault twingo z 93r. za 1500 zl, od znajomego bo wzial je w rozliczeniu i mu stoi chce je uplynnic, autko ma do wymiany amory przod, i dziure z rdzy w drzwiach wielkosci plaskiej dloni, silnik w very good kodyszon 1,2, kolor burgund, w rozmowach z ma pania doszlismy do wniosku iz razem bedziemy mogli to zakupic, jej auto sie podoba mi srednio, wole 5, z racji sentymentu, uwielbienia oj i dlugo by pisac, ona 5 wspomina tak sobie bo za duzo czasu poswiecalem autku niz jej
i teraz co robic kupic czy szukac 5 dalej, mamy drugie autko Vitarke ale troszke kosztuje nas koszt paliwa w niej no i w trase nie ma czym jezdzic. pomozcie jesli macie znajomych twingusiow. Ja niestety nie mam.

Z tego wszystkiego, moim zdaniem najlepsze clio. O corsie się nie wypowiem. Natomiast słyszałem że twingo ma w sobie coś z nowoczesnych namiotów... składa się wręcz kompaktowo. Nie jest to moje zdanie, bo mam znajomka co baaardzo długo tłingafką śmigał ale tak słyszałem. Może warto zerknąć jak tam testy wypadają 

Fakt faktem zalezy jaki egzemplarz sie trafi jeden z uzytkownikow twingo mial takze corse, corsa byla mniej awaryjna, u nas w rodzinie leciwa astra tez jakos daje rade ma wycieki, cos tam sie psuje ale w koncu ma juz ponad 320 tys.zrobione na 1,4 silniczku, czyli jakies zaufanie do opla mam, a renata jak to renata chyba nie musze sie wywodzic w tej kwesti, w podobnych pieniadzach moge tez golfa mkII wyrwac ale wole jednak piescic renatke, takze chyba jednak bedzie to twingo partnerce sie podoba bardziej niz corsa, clio jej nie podchodzi troszke przy kanciate. Jakby ktos cos wiedzial dalej pisac
Viniu co ty gadasz wiesz jaka była reklama twingo
, że niby auto prosto z raju, tylko odpowiedź do tej reklamy po testach ncap była jedna że jakiekolwiek bum i lecisz tym prosto do raju, sasiadka miała ten wynalazek od nowego serwisowany do końca przy 60 klijent wjechał jej w dupę na światłach tak że udeżyła w następnego z przodu tył i przód został w takim stanie że dobry ramiaż tego nie wyciągnął podłużnice popękały a nie tylko sie zgieły, to jest najgorsze auto pod względem bezpieczeństwa jakie reno wypuściło na rynek, nasze 5 pomimo tego że starsze są o wiele bezpieczniejsze

Prosto z raju to hasło reklamowe Renault Clio, auta które zdobyło tytuł "Car of the Year 1991".jjmag pisze:Viniu co ty gadasz wiesz jaka była reklama twingo, że niby auto prosto z raju, tylko odpowiedź do tej reklamy po testach ncap była jedna że jakiekolwiek bum i lecisz tym prosto do raju, sasiadka miała ten wynalazek od nowego serwisowany do końca przy 60 klijent wjechał jej w dupę na światłach tak że udeżyła w następnego z przodu tył i przód został w takim stanie że dobry ramiaż tego nie wyciągnął podłużnice popękały a nie tylko sie zgieły, to jest najgorsze auto pod względem bezpieczeństwa jakie reno wypuściło na rynek, nasze 5 pomimo tego że starsze są o wiele bezpieczniejsze
Rozumiem że stwierdzenie że R5 jest bezpieczniejsze bierzesz z porównania testów NCAP przeprowadzonych przy tych samych warunkach?
wiesz, że to niemożliwe ponieważ Renault 5 nie było poddane takiemu testowiKabar pisze:Rozumiem że stwierdzenie że R5 jest bezpieczniejsze bierzesz z porównania testów NCAP przeprowadzonych przy tych samych warunkach?
model
Brytyjczycy rozbili kiedyś model Turbo, ale to było dawno temu i ma się nijak do testów NCAP Clio czy Twingo