Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Kto tu kogo prowokuje?

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

jjmag

Post autor: jjmag »

osobiście nie jestem zagorzałym katolikiem, ale jestem za wstrzymaniem tego koncertu bynajmniej w tym dniu, a tylko dlatego że faktycznie obraża to dużą część naszego społeczeństwa ze względu na jej zachowania typu tylko jedna królowa palenie krzyży i tym podobne co niestety według mnie w takim dniu raczej jest niestosowne
żuwik

Post autor: żuwik »

Dobra reklama koncertu.

EDIT: Cóż za efektowny tysięczny post :D
Arti

Post autor: Arti »

mnie to nie wadzi
kto chce idzie do kościoła
kto chce idzie na koncert
nikt nikogo nie zmusza
wszystko w temacie

zapewniam Was, że w tym dniu będzie milion bardziej skrzywionych imprez o których nikt nawet nie wspomni
Hormon

Post autor: Hormon »

Impreza jak każda inna, co za różnica czy 15 sierpnia spali krzyż czy dwa dni później. Kto będzie chciał to i tak pójdzie na koncert.
Dla mnie madonna to jeden wieli fałsz, tak jak wielu polskich wykonawców. No ale komputery potrafią prawie wszystko więc i z niej zrobili "piosenkarkę".
corey16

Post autor: corey16 »

A mnie to ni świeżbi ni piecze
Tak jak pisze Arti i Hormon, dwa dni w ta czy tamta, jak ktos bydzie chcioł to pudzie na koncert a inny na msza i nie widze żadnego problemu.
unikorn

Post autor: unikorn »

Nie chciałem zakładać nowego tematu.

Jak sądzicie - szalony pomysł czy przykrywka badań nad bronią nuklearną w kosmosie?

http://fakty.interia.pl/ciekawostki/new ... 1348819,18
vino1986

Post autor: vino1986 »

to i to i raczej debilny niz szalony pomysl... ;-)
unikorn

Post autor: unikorn »

Kolejna kontrowersja... TYLKO DLA DOROSŁYCH
http://visit-x.net/rammstein/
ODPOWIEDZ