Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Muzyka
Moderator: Moderatorzy
a co do tej kapeli, to co myslicie o ich nowej płycie " sounds of the universe?" jak dla mnie uderzyli w klasyke, trzymjaja swój styl, ale to wszyzstko za spokojne i przymulające jak dla mnie.Elvis_Presley pisze:Depeche Mode
a co do muzyki w samochodzie to składanki Ministry of Sound preferuje juz od kilku dobrych lat

Wydaje mi się, że chłopaki tworzyli na siłę albo mieli zastój tak jak przy "Exciterze" - z nowej płyty może z 4 kawałki nadają się do zaprezentowania szerszej publicznościglock pisze:a co do tej kapeli, to co myslicie o ich nowej płycie " sounds of the universe?" jak dla mnie uderzyli w klasyke, trzymjaja swój styl, ale to wszyzstko za spokojne i przymulające jak dla mnie.Elvis_Presley pisze:Depeche Mode
a co do muzyki w samochodzie to składanki Ministry of Sound preferuje juz od kilku dobrych latale ostatnio nagrałem sobie kilka płyt Metalliki na empetrzy i fajnie mi sie tego w samochodzie słucha

Właśnie oglądam po raz kolejny film o Riedlu, widać matury siadają mi na głowę

AC/DC, METALLICA, MOTORHEAD, LOUIS ARMSTRONG, AEROSMITH, INGRID - MILORD
IRON MAIDEN, BOSKI OZZY.
Polska- TSA, DŻEM (STARY), CHŁOPCY Z PLACU BRONI, TURBO, KORBA, KOMBI(BLACK AND WHITE, HOTEL VICTORIA).
Rocker (ac/dc) -fragment tekstu poniżej - tracę kontrolę nad nogami

Co przy jeździe z rodzinką skutkuje - z prawej Rockerowa - wolniej
Z lewej Rockerówna - tata fajnie, jeszcze, jeszcze

Polska- TSA, DŻEM (STARY), CHŁOPCY Z PLACU BRONI, TURBO, KORBA, KOMBI(BLACK AND WHITE, HOTEL VICTORIA).
Rocker (ac/dc) -fragment tekstu poniżej - tracę kontrolę nad nogami

Co przy jeździe z rodzinką skutkuje - z prawej Rockerowa - wolniej

Z lewej Rockerówna - tata fajnie, jeszcze, jeszcze

- maciek od iwony
- maciek od iwony
A to słyszałeśwsmpw pisze:maciek od iwony napisał/a:
ostatnio BAS TAJPAN
Fandango gang z miłoszem?

http://dziddeekk.wrzuta.pl/audio/9AeGS6 ... a_sensible
słyszałem hit od dawna mi znanymaciek od iwony pisze:A to słyszałeśwsmpw pisze:maciek od iwony napisał/a:
ostatnio BAS TAJPAN
Fandango gang z miłoszem?dobry kawałek z płytki EKSPEDYCJA
http://dziddeekk.wrzuta.pl/audio/9AeGS6 ... a_sensible

Ogólnie nie trawię takich rzeczy i nie kwalifikuję tego jako muzyki, ale to jest tak głupie że wpadło mi w ucho 
http://grzesiekg50.wrzuta.pl/audio/8z6f ... iotrkowska

http://grzesiekg50.wrzuta.pl/audio/8z6f ... iotrkowska
Heh widzę że loża szyderców i krytyków się ujawnia tutaj,ja słucham metal,rock,drum'n base,techno,lubię takich wykonawców jak Yanni,Scooter,Abradab,WWO,AC/DC,Mettallica,Blenders itd.itp...Ogólnie zależy jaka jest impreza taka nuta.Nie lubię monotematyczności,mój brat słucha metalu,a jak jeździmy na imprezy słuchamy techno.
No, w końcufranc2 pisze:Heh widzę że loża szyderców i krytyków się ujawnia tutaj,ja słucham metal,rock,drum'n base,techno,lubię takich wykonawców jak Yanni,Scooter,Abradab,WWO,AC/DC,Mettallica,Blenders itd.itp...Ogólnie zależy jaka jest impreza taka nuta.Nie lubię monotematyczności,mój brat słucha metalu,a jak jeździmy na imprezy słuchamy techno.

Prodigy, Massive Attack, Asian Dub Fundation, Basement Jaxx, Chemical Brothers, Daft Punk, Faithless, Fatboy Slim, Gorillaz, Limp Bizkit, Paul Oakenfold, Moby, Moloko, Royksopp, Timo Mass, Peaches...
napewno zapomnialem jeszcze o czyms...
a z Polskiego to glownie Hip Hop...
Abradab, Borixon, CNE i WSZ, Don Guralesko, Eldo, Fenomen, Fisz, Fu, Grammatik, Hardkorowa Komercja, Kaliber 44, Liroy, OSTR, Paktofonika, Pezet, Veto, WWO, Wyp-3...
no i zagraniczny Hip Hop ale nie chce mi sie pisac wykonawcow... do tego jeszcze dochodzi Techno, Trance, i muzyka elektroniczna...
generalnie kazdy gatunek sie slucha... ale w-w najczesciej...
napewno zapomnialem jeszcze o czyms...
a z Polskiego to glownie Hip Hop...
Abradab, Borixon, CNE i WSZ, Don Guralesko, Eldo, Fenomen, Fisz, Fu, Grammatik, Hardkorowa Komercja, Kaliber 44, Liroy, OSTR, Paktofonika, Pezet, Veto, WWO, Wyp-3...
no i zagraniczny Hip Hop ale nie chce mi sie pisac wykonawcow... do tego jeszcze dochodzi Techno, Trance, i muzyka elektroniczna...
generalnie kazdy gatunek sie slucha... ale w-w najczesciej...