Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
alpinka fajna ta niebieska... kiedys chyba ja widzialem w Krakowie gdzies kolo 2 lat temu moze troszke wiecej... ale buda jak pisze na bank nie orginal co widac po tylnych polokraglych nadkolach... ale i tak fajny samochodzik...
błotniki przy reflektorach
podszybie
dach!!!
pod tylnymi szybami (tam to chyba już dziury)
tylna klapa pod szybą
W środku auto zadbane. Felgi alu z fazy I z przewierconymi otworami centrującymi
Niestety dyskwalifikacja: ruda wyłazi spod podłużnic. Nie dzwoniłem już nawet do gościa żeby zszedł klapę podnieść.
Za 500 - 600 zł na części może i bym ją wziął... tyle że ja mam 5D nie 3D
błotniki przy reflektorach
podszybie
dach!!!
pod tylnymi szybami (tam to chyba już dziury)
tylna klapa pod szybą
W środku auto zadbane. Felgi alu z fazy I z przewierconymi otworami centrującymi
Niestety dyskwalifikacja: ruda wyłazi spod podłużnic. Nie dzwoniłem już nawet do gościa żeby zszedł klapę podnieść.
Za 500 - 600 zł na części może i bym ją wziął... tyle że ja mam 5D nie 3D
Myślałem że trochę lepiej z nią. No cóż trzeba szukać dalej
Tak sie zlozylo, ze znam troszke wlascicieli i bialej R5 Spring i Clio 1.8
Co do bialej to troche rupiec jest ale silnik to chyba 1.4 a nie 1.1 bo nawet mnie cos pytal o regulacje 2 gardzielowego gaznika.
A clio moze byc, ale tez zadna rewelka.
http://allegro.pl/show_item.php?item=697896067
kupujcie to !! nie trzeba płacić oc itp .. bo nie można rejestrować .... kurde 400 zł ... szkoda że nie mam wolnego siana wziął bym ale z wwa lawete jeszcze trzeba by było wiąść żeby ściagnać.