Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ja również dziekuje wszytkim , było super extra i wspaniale.
Wielkie dzieki wszytkim którzy się przyczynili do reanimacji renaty po upalaniu na torze i po posikaniu się na nim, jutro prowizorka znika i będzie nowa rureczka
Do zobaczenia za rok w powiększonym gronie o najmłodszą klubowiczkę
Dzięki wszystkim, niestety z powodu braku oflagowania chyba niewielu mnie skojarzyło Ale na przyszły rok na bank będę już oflagowany i na 99% własnym piątalem
A tu zdjęcie z Miedzianki sprzed 31 lat (dzięki Linka za oprowadzenie po budynku toru
Posiadam jeszcze filmiki z przejazdów, postaram się wrzucić później
Muszę powiedzieć, że w tym roku bardzo bardzo mi się podobało i wszystkim dziękuje za świetną atmosferę. Tor przygotowany był ekstra a piątkowa integracja była wręcz rewelacyjna
Dzięki też dla Mopla za użyczenie GTRki w świetnej formie
Zdjęcia (mam jakieś 300) i film z przejazdu jutro, bo teraz już padam.
No i ładnie... wyszedłem na chlejusa Ważne że na drugi dzień wytrzeźwiałem na czas i mogłem pośmigać na torze.
BTW zrobisz takie zestawienie wyników jak w zeszłym roku? Bo nawet nie wiem, który byłem.