Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Wracam sobie dzisiaj szkarlatyna do domku, a tu patrze obok jedzie jakis starszy jegomosc w mocno sfatygowanej R5. Juz tak wykombinowalem, coby na swiatlach stanac obok niej aby na nia sobie popatrzec. Az tu nagle starszy pan zobaczyl moja renie i usmiech od ucha do ucha i macha do mnie Milo sie na serduchu zrobilo ... Usmiechnalem sie takze i pokazalem nu kciuk skierowany do góry
Oj, a wiesz ze coraz częsciej spotkać można takich ludzi. Niestety, a może i stety, coraz starszych. I właśnie z uśmiechem patrzą na Piątke. Niestety na mnie teraz raczej z pogardą patrzą. No ale trudno, przecierpię i nadal będę chodował rudą
Mi się też to zdarzyło w PL, natomiast w Uk jak jezdzilem GTT lub nawet teraz GTE to wiele osob sie pyta, jaka wersja, jak dlugo mam, co tam w niej siedzi itp. Czasem na parkingu przy markecie, czasem na stacji, ale zdzarza sie i zawsze jest pozytywne.
Tu w gdańsku też jeździ nieco piątczek, praktycznie zawsze jedna drugą pozdrawia... Kiedyś zdarzyło mi się mijać z tirem i gość na radiu podpytywał i nawet się tel wymieniliśmy bo coś tam chciał kupić...
Albo też podobna sytuacja, gość z audi Q7 zagadał do mnie i opowiadał, jak to kiedyś za głębokiego prlu marzył o takiej z kumplami...