Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

kto uratuje staruszkę ?

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

vino1986

Post autor: vino1986 »

ladna... a skad wiesz ze jest na sprzedaz??
mario-s

Post autor: mario-s »

nie wiem, ale kapcie to jej już wrosły w ten niemiecki bruk od tego trwania w miejscu i jeszcze blachy ma co prawie komunistami capią.
konradmk

Post autor: konradmk »

uratować czyli pytasz kto na złom zawiezie? :D straszny parch
mario-s

Post autor: mario-s »

piękna to ci ona nie jest ale widywałem już na forum bardziej przez życie skatowane.
może ktoś poczuje w sobie żyłkę transplantologa i przedłuży tą metodą egzystencję swojego sprzętu?myślę,że właściciel byłby zadowolony gdyby ktoś wciągnął emerytkę na lawetę i odjechał w nieznanym kierunku.
Arti

Post autor: Arti »

jako dawca będzie super na pewno
coraz mniej tego jeździ
coraz trudniej o części
zainteresowani pewnie wezmą to pod uwagę...
lodoo
Post autor: lodoo »

a najlepsze jes to, ze we wrocku jest teraz akcja taka, ze zabieraja takie opuszczone auta z ulicy i wystawiaja na licytacje :-D mozna wyrwac za 50zl auto :-P jedyna wada - brak prawa rejestracji :-P
jakby ktos sie doszukiwal, to po zabraniu auta wlasciciel ma (z tego co pamietam) 3 miesiace aby zglosic sie po auto - jesli tego nie zrobi to dopiero wtedy idzie na licytacje

ostatnio mowili na esce o tym - mazda 323 poszla za 600zl normalna jezdzaca :-P - i to bylo najdrozsze auto wystawione na licytacje ;-)

mowili tez o miniaku jakims....
Arti

Post autor: Arti »

to trza śledzić...na bierząco :P
unikorn

Post autor: unikorn »

Lodoo pisze:jedyna wada - brak prawa rejestracji :-P
czasem to wcale nie jest wada ;)
konradmk

Post autor: konradmk »

u mnie od roku stoi porsche 924, może je zlicytują? :D
Sweeper

Post autor: Sweeper »

a po co komu VW ? :P
Elvis_Presley

Post autor: Elvis_Presley »

Mam nadzieję że mnie nikt nie zabije za odgrzewanie takiego kotleta, ale chyba warto jeśli ktoś miałby ją wziąść ;-)

Babcia powoli znika, może ktoś się zlituje? Jak coś mogę pomóc, poszukać właściciela itp :-)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Tydzień temu miała jeszcze wszystkie lampy, latam tamtędy średnio raz na tydzień więc będę na nią zerkał ;-)
vino1986

Post autor: vino1986 »

nom szkoda zeby sie taki samochod zmarnowal... :-/
Awatar użytkownika
janas

Post autor: janas »

Widziałem dzisiaj na youngtimer.pl Szkoda że mam już dwie "nieruchomości" samochodowe.
Temat myślę pożyteczny, można do niego w przyszłości dopisywać kolejne znaleziska do uratowania.
Elvis_Presley

Post autor: Elvis_Presley »

Dobry pomysł, można by zrobić tak jak na youngtimer.pl czyli podwiesić :-)
ODPOWIEDZ