Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Stare opony z przyzwoitym bierznikiem.
Moderator: Moderatorzy
Stare opony z przyzwoitym bierznikiem.
http://www.motoryzacja24.pl/waznosc_nowych_opon.htm
Po przeczytaniu tego opisu postanowiłem skusić się na ten zakup:
http://www.allegro.pl/item667088853_opo ... e_680.html
Decyzję już podjąłem. Jednak zanim za nie zapłacę mam zamiar obejrzeć je na żywo.
Interesuje mnie co sądzicie o tak starych używanych oponach.
Po przeczytaniu tego opisu postanowiłem skusić się na ten zakup:
http://www.allegro.pl/item667088853_opo ... e_680.html
Decyzję już podjąłem. Jednak zanim za nie zapłacę mam zamiar obejrzeć je na żywo.
Interesuje mnie co sądzicie o tak starych używanych oponach.
wszystko okaże sie po założeniu, czy nie mają bicia itd, osobiście podszedłem w tym roku do tego w ten sposób, że używane to ja już mam gdzie tak jak tu krzyczeli za opone 50 zeta za nową z gwarancją gorszej firmy płaciłem po 85, szkoda że nie krzyknołeś na forum w tej cenie to bym ci oddał z felgami bo i tak tylko miejsce zajmują (i nawet fele z wierzchu podrdzewiałe to pasowały by do rosta)
eee no nie przesadzaj... 5 lat to jeszcze spoko... mówi się, że 7 lat to max i u Niemców np. jest zakaz jazdy na oponach starszych niż 7 letnie - zabierają za to dowód normalnie...
Ja sam jeździłem kiedyś na 8 letnich continentalach sport-contact i nikomu nie polecam - to był pierwszy i ostatni raz, szczególnie na mokrym... jakbym na drewnie jeździł a nie na gumie... brrrr
Ja sam jeździłem kiedyś na 8 letnich continentalach sport-contact i nikomu nie polecam - to był pierwszy i ostatni raz, szczególnie na mokrym... jakbym na drewnie jeździł a nie na gumie... brrrr
generalnie nie ma roznicy moim zdaniem czy uzywka czy nie... ja robie dziennie po 300 km i jezdzilem na nowkach jak i urzywkach... jednak musze stwierdzic ze nie ma opon idealnych... jak sa ciche na suchym to slizgaja sie na mokrym asfalcie... jak dobra przyczepnosc w deszcz to znowu hucza powyzej 120... i probowalem roznych firm i moim zdaniem fulda jest jedna z najlepszych... ale i tak znajda sie zarowno zwolennicy jak i przeciwnicy tej marki... a co do starych gum to na alufelgach mialem bridgestony z przodu i goodyear-y z tylu... tyl w sumie idealy po sezonie jazdy a z przodu te bridgestony w 2 miechy zajechalem...