Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
? nie wiem co sie dzieje . wymienialem rozrusznik bo przestala krecic palila tyko na pych. teraz kreci ale cos prycha i strzela i nie odpala ? prosze o rady z gory dzieki
pozdrawiam
Jak długo stała zacznij od spradzenia po koleii:
- czy podaje pompa wahe
- czy regulator ciśnienia działa czyli czy waha jak kręcisz trafia do gaźnika
- czy gaźnik sika wahą jak depiesz gaz (pompka przyspieszacza)
- wyczyść gaźnik
- sprawdz czy masz iskre
- sprawdz świece
- sprawdz czy masz wahe
Aparat zapłonowy w pierwszej kolejności...to musi być cóś z elektryką, palec kopułka....
Gufer, ta Wasza Łódźto jakaś porażka
4km ulicy ( nazwy nie pamiętam, były też tramwaje) - 2h.
Musiałem w międzyczasie zmieniać ustawienia gaźnika, bo mi moje złotko zaczęło wariować.
A tak się cieszyłemna autostradzie
lunij mu wlasnie troszke paliwka do gardziela i sprobuj wtedy odpalic...
rocker pisze:Gufer, ta Wasza Łódźto jakaś porażka
Rocker samo zycie... sprobuj przez Wawe Wroclaw lub Krakow od strony Ck przejechac w godzine szczytu... tez sie nastoisz... a apropo Lodzi nom fakt przerabane ale jak juz sie na jedne swiatla spoznisz to ni chchu nie przejedziesz na nastepnych na zielonym... w sumie to od Tuszyna juz jest niezaciekawie
vino1986 pisze:lunij mu wlasnie troszke paliwka do gardziela i sprobuj wtedy odpalic...
rocker pisze:Gufer, ta Wasza Łódźto jakaś porażka
Rocker samo zycie... sprobuj przez Wawe Wroclaw lub Krakow od strony Ck przejechac w godzine szczytu... tez sie nastoisz... a apropo Lodzi nom fakt przerabane ale jak juz sie na jedne swiatla spoznisz to ni chchu nie przejedziesz na nastzieepnych na zielonym... w sumie to od Tuszyna juz jest niezaciekawie
No...a ja na Bydzie narzekałem....
Tam nie było kwestii spóźnienia na światła, tam był korek na 4km. i światła co 50 m !!
dziekuje bardzo autko juz odpala jest ok. jednak elektryka az wstyt sie przyznac ale pomieszalem kable od swiec . gapa ajuz bylem taki zrezygnowany ...
jeszcze raz dzieki pozdrawiam