Problemem jest grzanie się tylnych bębnów. Nie wiem czym to jest spowodowane, ale objawia się to tak, ze samochód jest strasznie zamulony, ledwo co 100km/h przekroczyć się da, a na postoju felga z oponą jest ciepła, nie wspominając już o samym bębnie. Dziś rozebralem bęben, bo myślałem że może okładzina ze szczęki spadła, ale jednak nie. Sprawdziłem łożyska, ale one nie powinny chyba mieć takiego wpływu na to, poza tym wydawały się ok. Dla porównania ściągnąłem także i drugi bęben. Jutro daje obydwa bębny do toczenia.
Może ma ktoś jakieś sugestie?
Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Grzanie się tylnich bębnów.
Moderator: Moderatorzy
jezeli to by byly lozyska to na bank by dosyc glosno huczaly i ze wzrostem predkosci bylo by coraz glosniej...osamiec pisze:Sprawdziłem łożyska
moze byc sytuacja tego typu ze tloczek od okladzin nie odbija jak powinien i trzyma okladzine docisnieta nawet delikatnie do bebna... i przez to go trzyma i zamula i dodatkowo sie grzeje...
- maciek od iwony