Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

ELEMENTY GAZNIKA WEBER 32 DTR

Jednostki wolnossące i doładowane, serducha renatek :-)

Moderator: Moderatorzy

unikorn

Post autor: unikorn »

Prosiłem żeby się nie kłócić. Jak chcecie się dalej spierać to wydzielić mi to proszę do pogawędek!!!! To jest temat o konkretnym (w miarę) gaźniku a nie stragan z przekupami na bazarze!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
lodoo
Post autor: lodoo »

żuwik pisze:Wtrysk to zło. Wymysł ekologów. A gaźnik - Lodoo może zadbaj o niego bo widać szrotem jeździsz, jak za 2 tyg gaźnik nie będzie śmigał to żaden z ciebie miłośnik R5 :P
W du.pie mama ten gaźnik i to auto, którym teraz jeżdżę... miało być cacy i prawie było, a po zimie klamot zardzewiały... naciąłem się - cóż... nie mam zamiaru grosza inwestować ani spędzić przy nim choćby minuty czasu... jak padnie to wywalę i już... oleju też nie zmieniam, czasem doleję tylko ;-) Skubany, mimo takiego traktowania ciągle jeździ i nie chce przestać :-D ostatnio nawet brat był w trasie 2x250km i nic... a tak co tydzień jakieś 300-320km i 100zł w bak i koniec... hehe

Gaźnik to zło :-P

A co do OT i straganu - to niech to jakiś moderator w końcu wydzieli no..... :mrgreen:
unikorn

Post autor: unikorn »

Cholera, Lodoo a co to za auto? Tylko mi nie mów że 5 tak traktujesz?!
lodoo
Post autor: lodoo »

oczywiście, że R5...
R5 1,2 wersja nieznana :-D
taki tymczasowy zdechlak...
Był to prezent dla żonki, ale nie wyszedł :-P
ODPOWIEDZ