Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
potrafisz czytac i klikac w linki??
jesli tak to popatrz na moj poprzedni post - ten z ktorego przed chwila cytowales - i przeczytaj 2 pierwsze linijki...
hmmm Lodoo nie znam sie w ogole na oponach dlatego sie pytam co kto poleca... bo ja jestem ciemny jezeli o opony chodzi... i to ze niby sobie poczytam o ich walorach to nie swiadczy o jakosci opony... i pytam z wlasnego doswiadczenia co kto poleca... zeby ladnie wygladalo i zeby sie jezdzic na tym dalo...
wejdz na stronke... znajdz interesujacy cie rozmiar... zobacz ceny i podaj kilka modeli ktore cie interesuja cenowo i jakosciowo... wtedy doradzimy...
poza tym na takim serwisie oponiarskim masz duzo opinii uzytkownikow na temat kazdej opony, ocene punktowa... moze nie zauwazyles? pewnie wcale nie zagladales...
a nie "ja sie nie znam, wybierzcie za mnie opony bo mi sie nie chce poczytac troche"
zebys jeszcze sprecyzowal czego oczekujesz po oponach... najpierw slicki na zloty, potem na codzien... wiesz w ogole czego chcesz?
Lodoo pisze:zebys jeszcze sprecyzowal czego oczekujesz po oponach... najpierw slicki na zloty, potem na codzien... wiesz w ogole czego chcesz?
generalnie pytalem sie o slicki ale nie uzyskalem w sumie odpowiedzi... rozmiar podalem... a ze ktos poruszyl temat nowych opon TOYO ktore by na codzien byly i ten temat byl kontynulowany to czemu nie zapytac... ja sam osobiscie nie powiem ze nie bo myslalem o tych TOYO r888 ale widze ze nie kazdy poleca... a chcem sie dowiedziec... widze uniroyala polecacie w sumie ciekawa opona i nie droga nawet...
Kabar pisze:
W sumie w tym temacie pytałeś jaką szerokość ma ta opona, dostałeś już odpowiedź więc czego jeszcze oczekujesz? Błogosławieństwa?
a wiec generalnie pytanie brzmialo :
mam pytanie czy nie orientuje sie ktos jakie dokladnie wymiary ma taka opona
wiem ze sie tez o szerokosc pytalem i ta odpowiedz otrzymalem ale nie ma wysokosci na niej... i pytam sie czy pasuje zamiast tych zlochanych co teraz mam... do nie moze szerokosc przekroczyc 185 a wysokosc 70...
no przecież opisałem Ci wszystko w wymiarze tych slików-530 mm to jest średnica zewnętrzna tej opony czyli wysokość.Wez sobie metrówkę i zmierz wysokość tych opon co je masz na aucie -od podłoża do górnej krawędzi opony przez środek felgi i już wiesz czy wejdzie czy nie.
mario-s pisze:...160 to szerokość czoła opony bo wyczynowe nie mają zaokrąglonego brzegu bieżnika tylko ostro pod kątem 90 stopni. 530 to wysokość całkowita opony a 13 to średnica wewnętrzna i jednocześnie średnica felgi....