Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Dawne dzieje - czy dziś to są tego konsekwencje?
Moderator: Moderatorzy
ten temat to raczej do działu humor się nadaje...
komputer w 1.1 - umarłem w butach...
jedyny komputer jaki widziałem do tej pory w 1.1 to telefon komórkowy ewentualnie laptop
a deska to troszkę za mało żeby stwierdzić czy to jest Five...
ja mam podobno Flash a oprócz napisu na klapie i czerwonych wstawek w zderzakach nic więcej się nie zgadza...
komputer w 1.1 - umarłem w butach...
jedyny komputer jaki widziałem do tej pory w 1.1 to telefon komórkowy ewentualnie laptop

a deska to troszkę za mało żeby stwierdzić czy to jest Five...
ja mam podobno Flash a oprócz napisu na klapie i czerwonych wstawek w zderzakach nic więcej się nie zgadza...
Spokojnie, nauczysz się
Ogólnie deska czy znaczki nie są żadnym wyznacznikiem, bo to jest w dużym stopniu wymienialne pomiędzy modelami
Ja sama mam campusa, czyli 1.1 na gaźniku (1.1 tylko na gaźniku) bez listewek, z Twoją deską
(ale w kolejce czeka pierdylion rzeczy z bogatszych wersji z silnikiem włącznie
)
Jedź do kumatego mechaniora, a książkę WKŁ traktuj z dystansem
Z literatury proponuję Ci zakup tego wydawnictwa, jest łopatologicznie i obejmuje większośc wersji silnikowych.
http://www.allegro.pl/item576062335_ren ... rapid.html
Pozdrawiam

Jedź do kumatego mechaniora, a książkę WKŁ traktuj z dystansem

Z literatury proponuję Ci zakup tego wydawnictwa, jest łopatologicznie i obejmuje większośc wersji silnikowych.
http://www.allegro.pl/item576062335_ren ... rapid.html
Pozdrawiam
heh no fajnie się czyta Rosica i jego 10l/100 km. Moja renia już ma pełnoletniość dawno za sobą, jeżdżę w mega korkach w stolicy i nawet w największe mrozy nie przekroczyła 9 litrów a noge gdzie tylko się da mam naprawdę ciężką o czym coraz mocniej przypomina mi silnik 
komputer i sonda lambda w c1e: brawo jasiu!!!
co do książki wkł:
sam ją posiadam i nie raz mi się przydała ale w niej jest mało informacji, dużo za mało

komputer i sonda lambda w c1e: brawo jasiu!!!
co do książki wkł:
sam ją posiadam i nie raz mi się przydała ale w niej jest mało informacji, dużo za mało