Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Odnowa R 5 GTT
Moderator: Moderatorzy
Odnowa R 5 GTT
Witam,Chciałbym zapytać się ile mniej więcej może kosztować remont 5? Do zrobienia są progi, trochę z boku przy progach, z tyłu podłużnice są już trochę dziurawe od spodu przy mocowaniach tylnej belki, silnik tez nie jest w najlepszym stanie i jeszcze kilka rzeczy jest do zrobienia lecz głownie chodzi o karoserię. Zastanawiam się też nad możliwością np. zmiany budy. jak by się znalazła w dobrym stanie, w okolicznych złomach niestety nie maja żadnej w dobrym stanie a nawet i w marnym (lepszym od mojej). Wolał bym tą co mam wyremontować tylko nie wiem czy da radę bo i kasy nie ma za wiele no i sam nie mam teraz możliwości by sobie z tym poradzić niestety wiec zmiana budy może wyjść taniej niż wyremontowanie tej, no i ciekawe jak było by z wytrzymałością po takim remoncie. Proszę o jakieś porady, w każdej kwestii. 

Dziękuję za informację, niestety nie mam takiej sumy, nie myślałem nawet o tym ze można jeszcze dostać orginalną nową nie używana karoserię. To było by coś
Tylko nie mam skąd wziąć takiej sumy. A zdjęcia jakoś na dniach powinienem mieć choć jak widzę ceny które podajecie nie wiem czy dam radę ja zrobić
no ale mogłem się tego spodziewać. Może jakoś sam spróbuję to zrobić tylko nie bardzo teraz mam czas no i brak sprzętu, wiec pewnie tego tak prędko nie uda mi się zrobić. Ale tak pomału w wolnych chwilach będę coś kombinował pewnie. Lubię ten samochód ogólnie podoba mi się R5 mam 3 sztuki jakoś tak wyszło tę kupiłem w marnym stanie ale nie było tego tak widać dopiero po kilku miesiącach zaczęło wszystko wychodzić. Jedną wziąłem bo mieli ją oddać na złom ale nie była taka zła jeszcze, to zrobiłem co mogłem. A trzecia jest w dobrym stanie
Mógł bym tak gadać długo jeszcze o nich ale nie mam za wiele czasu a przedewszystkim to nie jest dział opowiadań i komu by się chciało tyle czytać.

Z tego co wiem, WSZYSTKIE części do r5 są produkowane do dzisiajegonn87 pisze:Cena była w euro ma się rozumieć???? Kurka bela, po takim czasie i oni mieli jeszcze takie budy????-=wasq=- pisze:dzwon do renault moze maja jeszcze we francji cala kpl bude gtt ostatnia cena to cosk kolo 8000 -9000 bylo oczywisice jhest ona wtedy do malowania

http://www.motofakty.pl/artykul/renault_5.html
Proszę

Ostatnio zmieniony 31 marca 2009, 09:12 przez rocker, łącznie zmieniany 1 raz.