Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Taak dzis Renault mialo bardzo udany wyscig Alonso- bardzo dobry wyscig, nawet Nelson "Piruet"( ) Piguet byl na 4 miejscu Hamilton i Massa powini sobie zaparzyc melissy przed wyscigiem Dla Kubicy gratulacje, za odpieranie atakow Kimiego, ba za caly wyscig
jestem pewny że gdyby heidfield był na miejscu Roberta, to miał by na pewno 100% wsparcie zespołu i Robert pewnie dostałby instrukcje by dac się wyprzedzić niemcowi, taj jak to się robi we wszystkich innych, normalnych zespołach.
wina jest po obu stronach
Kubica chyba miał zbyt duże parcie na pierwsze miejsce i efekty było widać
szkoda bo mógł być drugi przy takich różnicach prędkości
Cóż stało się jak stało... Wina Vettela, ale Kubica mógł poczekać jeszcze jedn zakręt z tym wyprzedzaniem, bo i tak napewno by tego dokonał. Szkoda.
Ale sezon zapowiada się bardzo ciekawie.
A Kubica jeszcze pokaże!