Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Jaka turbina podejdzie do r5 gtt

Jednostki wolnossące i doładowane, serducha renatek :-)

Moderator: Moderatorzy

lodoo
Post autor: lodoo »

odpisujemy ci tak jak ty piszesz do nas...

wpadasz na forum i odrazu bez slowa walisz pytaniem i to tak malo precyzyjnym ze ciezko na nie odpowiedziec...

nie dziw sie wiec ze sa takei a nie inne odpowiedzi...

napisales sliiicznie swoja historyjke (oczywiscie nie w tym dziale gdzie trzeba) i dalej ni huhu nie wiadomo co skladasz i czego oczekujesz, na jakim doladowaniu ma to jezdzic, do jakiej jazdy sluzyc itd...

dalej wiec polecam cegle...
Tak_to_ja

Post autor: Tak_to_ja »

z tego co już zdążyłem poczytać na zagranicznych forach to wychodzi na to że najsłabszym ogniwem całego zespołu to głowica czyli całość będzie składana raczej bez szaleństw żeby wytrzymały ori części
Arti

Post autor: Arti »

co masz na myśli mówiąc, że czapa jest najsłabszym ogniwem?
ile chcesz wystrugać 200+?
ODPOWIEDZ