Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
amatorskie rajdy
Moderator: Moderatorzy
A ja tak nie twierdzę wiele kobiet dobrze jeżdzi i nawet w sporcie np Karolina Czapka w wyścigach płaskich czy magdy dwie jeździły bardzo dobrze w rajdach ale słuch po nich zaginął kiedyś kuzaj jeździł z jedną z nich była jego pilotką. Sam osobiście mam koleżanke jeździ może daewoo nexią ale ma 2.0 i co tym robi lepiej nie pytać na trasie jak jechałem z nią w trase ona nexią a ja moim bmw e30 coupe 2.0 to nie powiem nie odeszłem jej na długo ani razu
no fajnie...
tydzień temu kupiłem 5. i planuję śmigać po kjs rejonu podbeskidzia
jak narazie to mam chętnego na prawy fotel... a gdyby się coś zmieniło to widzę że nie miałbym problemu ze znalezieniem pilota
do kjs wystarczą dobry silnik zawias kubły i pasy... a i płyta pod silnik... klatki itp są zbędne
pierwszy start przy dobrch wiatrach 29 czerwca w andrychowie. planuje ktoś udział?
tydzień temu kupiłem 5. i planuję śmigać po kjs rejonu podbeskidzia
jak narazie to mam chętnego na prawy fotel... a gdyby się coś zmieniło to widzę że nie miałbym problemu ze znalezieniem pilota

do kjs wystarczą dobry silnik zawias kubły i pasy... a i płyta pod silnik... klatki itp są zbędne
pierwszy start przy dobrch wiatrach 29 czerwca w andrychowie. planuje ktoś udział?
niezawodne... podstawa! ale jak wiesz nie da rady przewidzieć wszystkiego.
startowałem w sezonie 2005 maluszkiem po PPZM...
urwałem rozrusznik
kiedyś zerwałem ręczny (linka)
na żywieckim wywaliło mi szpilki z bloku i spaliłem strumienice
...a nigdy nawet nie dotknąłem zabieraków, co było dla mnie
kubełki może i na psychike działają ale bardziej na dobre trzymanie przy nawrotkach
pozdroofki...
Dłoogi
startowałem w sezonie 2005 maluszkiem po PPZM...
urwałem rozrusznik
kiedyś zerwałem ręczny (linka)
na żywieckim wywaliło mi szpilki z bloku i spaliłem strumienice

...a nigdy nawet nie dotknąłem zabieraków, co było dla mnie

kubełki może i na psychike działają ale bardziej na dobre trzymanie przy nawrotkach

pozdroofki...
Dłoogi
kolege wczoraj chyba ustrzelilem na jednej fotce
http://picasaweb.google.pl/tomszop/AZT# ... 0189328994
i rowniez gratuluje

i rowniez gratuluje