Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

czy rzeczywiście padła mi skrzynia -pomocy

Wszystko to co nie dotyczy napędu

Moderator: Moderatorzy

wsmpw

Post autor: wsmpw »

jak nie wiem?nie wiem czy sie zdecydował na sprzedaż :evil:
Qucor

Post autor: Qucor »

A ja wiem że delikatny OffT mi tu zalatuje...

Skończcie Panowie...
lodoo
Post autor: lodoo »

RAPKOWSKI pisze:Lodoo, Czytając Twój post, odniosłem wrażenie, że już mądrzejszego faceta od reni - nie ma w Polsce . Jednak zagięłem Ciebie tą skrzynią, bo istnieje taka. Warto czsami zniżyć się do pospólstwa , być grzeczniejszym i skromniejszym to nie boli, a pozwala lepiej żyć. Pozdrowienia . RAPER
nie boli to myslenie...

jak ktos jest nowy i widac ze sie stara a nie wali postami gdzie popadnie i nie poswieci chwilki zeby zapoznac sie z forum, nad ktorym ktos pracuje i stara sie zeby mialo rece i nogi to warto - fakt... w twoim przypadku jednak chyba nie... nie oczekuj ze wszyscy beda cie witac z otwartymi ramionami i cieszyc sie ze jestes na forum skoro ty nawet nie rzuciles okiem na kilka tematow zeby napisac gdize trzeba...

PS. nie ma takiego slowa jak "zagielem" i wcale mnie nie zagiales bo ja nie twierdze ze takiej skrzyni nie ma tylko ze nie widzialem... to znaczna roznica...

z daleka widac, ze zalogowales sie tylko po to zeby kupic skrzynie... tak to wyglada przynajmniej... jesli sie myle (a chcialbym w tym przypadku) to przepraszam i zapraszam do dalszych dyskusji i odwiedzin forum... ale tak jak nalezy...

pozdrowienia...
ODPOWIEDZ