Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Wiejski tuning

Czyli forum na wesoło - wszystko co nas śmieszy :D

Moderator: Moderatorzy

Sweeper

Post autor: Sweeper »

moje skromne zdanie:
1. Clio z tyłu prezentuje się ładnie, reszta niestety to masakra
2. Audi trochę szkoda - fajny samochód pomalowany gównianym kolorem i do tego te lampy... a mogło być całkiem fajne
3. Uno - ładna zbroja :lol:
konradmk

Post autor: konradmk »

TheMiM

Post autor: TheMiM »

:lol: pamietam to "porsze'... gosc nie moze tego sprzedac bo widzialem je w wakacje 2008 na allegro... chyba sie nie spodobal allegro-publicznosci...
żuwik

Post autor: żuwik »

Sweeper pisze:moje skromne zdanie:
1. Clio z tyłu prezentuje się ładnie, reszta niestety to masakra
Ta, przyjrzyj się idealnie spasowanym końcówkom wydechu, mnie aż w oczy ugryzło :D
egonn87

Post autor: egonn87 »

Ladne wnętrze mu zrobili
jjmag

Post autor: jjmag »

Egnon ja też środek poproszę a reszty to i na skupkę złomu nie wezmą bo za dużo plastiku
Kinga

Post autor: Kinga »

miałam okazję mijać się kiedyś z tym fantastycznym projektem na gdańskiej :lol:
konradmk

to porsche to typowy przykład tego że nawet mając za dużo kasy można ulepić niezłego gniota
Kinga

jest jeszcze Supra Siary, a propos drogich gniotów ;-)
konradmk

ten kameleon?
Kinga

tak, obecnie poszerzone bordo. Bordo nie polecamy :lol: http://moto.wp.pl/kat,93874,title,Najsz ... caid=176a9
unikorn

Post autor: unikorn »

Gdzie się podział dziennikarski obiektywizm???
Moim zdaniem ktoś ma dużo kasy i realizuje jakieś tam swoje marzenie... co prawda napisali tam ze wygląda to tak jak wygląda bo musi i już ale troche to dla mnie przesada... Jednak w końcu będziemy mieli najszybsze auto uliczne w europie... tylko po ulicach jakiego miasta można jeździć z prędkością ~400Km/h???
TheMiM

unikorn

Post autor: unikorn »

Oj co Ty MiM chcesz? Podświetlana chłodnica, dwie armaty z tyłu czy zacny tribal na masce i nie tylko, boykit w stylu NFS UG... ok badlook tez ale ten silnik... 1.4 to faktycznie wymaga takiej stylizacji a zwłaszcza docisku tylnej osi :D
TheMiM

slowa nie sa w stanie okreslic mojego zdumienia

edit1: dobra juz w stalem z podlogi... silnik wymaga dosc solidnego chlodzenia co widac na zdjeciu powycinane dziury zaklejone siatka (nowy rodzaj atrapy) no i progi tez uksztaltowane tak aby chlodzic podloge auta rozgrzewajaca sie na pewno do czerwonosci... wiadomo jak powietrze gdzies wlatuje to i musi wyleciec stad dziura w tylnym zderzaku... wytrzymaly szpojler to nieoceniony "walor" lotniczy... dwa paski dajace zludzenie szerokosci wozu tak naprawde daja efekt perfekcyjnej aerodynamiki... auto bez wnetrza z takim wygladem to nie auto, stad gustowna panterka...
Zablokowany