Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Za 8tyś można drogą kupna nabyć ot takie cudeńko
Rocznik 1994, więc staruszek. Wnętrze nówka nierdzewka z kilkoma miejscami po spadających papierosach. Lakier miodek, na zdjeciach nie widac bo pochmurno i brudny od błota.
u mnie w rodzinie taka jest... wsmpw moze troche ale jak sie wkreci na obroty to idzie dosyc ladnie...
z tego co sie orientuje to plywak lubi sie zawieszac a czasami nawet sie rozsypuje w drobny mak... no i jesli masz klime to, co bardzo mnie zdziwilo to fakt ze jesli samemu chce sie wlaczyc nawiew na przednia szybe to tylko i wylacznie z klimatyzacja... i jeszcze jeden fajny bajer jest elektryczne "odmrazanie" dzialajace podobnie jak ogrzewanie tylnej szyby...
wsmpw... nie wiem o czym ty piszesz, ale 105 koni w 1,8 to wcale nie tak malo i nigdy nie bylo montowane w R5... a r5 z takim silnikiem zapier....laloby jak burza....
silnik 1.8 w lali to jednopunkt i ma ok 90 konikow
a 2.0 jest podobny z wygladu ma juz 113 koni i podobno o wiele lepsze odejscie... 1.8 strach wyprzedzac
czyzby wersja rxe ?
ladna sztuka
Dokladnie Qucor To autko ma silnik słaby jak piard kotka. Depiesz a on sie zastanawia co ja od niego chce. Ale wlasnie po to jest kupiony. Do wożenia a nie palenia opon. W dowodzie mam wpisane --- UWAGA --- 69kW. Znaczy sie ze co? Ze 70 koni ma Masakra, mół, ale jeździ W Rosta wpakuje wiekszy silnik, ale tego autka nie ruszam