Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

jak najlepiej sie pozbyc szyberdachu

Wszystko to co nie dotyczy napędu

Moderator: Moderatorzy

kuba

jak najlepiej sie pozbyc szyberdachu

Post autor: kuba »

jak w temacie jak sie pozbyc tego ustrojstwa lub czym je zastpic zeby to wszystko miało sens
tzn chodzi zeby na dachu nie było 5 kg szpachli i tak dalej
wsmpw

Post autor: wsmpw »

klej do szyb primer i lecisz kleisz i zostaje nie cieknie i jakoś wygląda.. :oops:
kuba

ten który ja mam wyglada jak dupa i cieknie lata itd wiec hce cos z nim zrobic
Qucor

Post autor: Qucor »

Może zastąpić plexą ??

Wkleić od środka na kleju do szyb samochodowych i ładnie wykończyć ??

Będzie na stałe ale powinno ładnie wyglądać i na bank nie będzie skrzypieć i cieknąć :mrgreen:
unikorn

Post autor: unikorn »

Dobrze wklejony, zdrowy szyber też nie cieknie. Trochę pracy i bedzie git.
kuba

Co do plexi to takos jakos tego nie widze a mój szyber jest rozkekotany poniewaz jest on rozsówany do tyłu nie uchyla sie tylko cały otwiera i brakuje elementów w nim
unikorn

Post autor: unikorn »

Zdejmij wymiary otworu i szukaj zastępczego, może uchylnego. Ewentualnie takiego samego tylko sprawnego.
jjmag

Post autor: jjmag »

Kuba na początek to przy odsuwanych szybrach są kanały odprowadzające wodę sprawdź ich drożność
ODPOWIEDZ