Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

car audio

Wszystko co związane z elektryką i elektroniką w Renault 5.

Moderator: Moderatorzy

el_palindo

Post autor: el_palindo »

Lodoo pisze:maly sub 25cm do bagaznika w aucie wielkosci R5 bedize az za nadto ;-)
a ja w smarcie mam podwójny sub z 30cm :mrgreen:
fajnie włosami faluje jak sie podgłośni :mrgreen: :-P
lodoo
Post autor: lodoo »

skabol_87 pisze:
Lodoo pisze:skabol... maly sub 25cm do bagaznika w aucie wielkosci R5 bedize az za nadto ;-)
do tego zestawik odseparowany w drzwi i jakis wzmacniacz na przod i na tyl (4 kanalowka albo 2 2 kanalowki) i masz granie o jakim marzyles :-)

nie ma sensu bawic sie w jakies jajka pulki itd... mowie z doswiadczenia - przerabialem rozne kombinacje ;-)

przeczytaj poradnik uwaznie - naprawde warto :-)
loddo a moglbys doradzic jak to wszystko podpiac?? narazie mam podpiety przod odseparowany i dwa jajka w polce mam podpiete pod radio a suba tylko pod wzmacniacz (wzmak 4 kanalowy) czy przod i tyl tez do wzmaka podpiac??
hmmm

przod podlacz pod 2 kanaly wzmaka czinczami (RCA), tyl zostaw pod radiem albo najlepiej wywal :mrgreen: , sub pod kolejne 2 kanaly zmostkowane (pewnie tak masz)
skabol_87

Post autor: skabol_87 »

no oczywiscie sub an mostku hmm to tak zrobie podlacze przod tez pod wzmaka i poprobuje ja jakos wysterowac a tyl chcialbym zostawic bo mialem okazje kupic te dwa clariony okazyjnie a znimi jest lepsze brzmienie w srodku a poza tym szkada zeby mi lezaly w domu i sie kurzyły 8-)
Edit.
lepix85 pisze:No to ja bym wziął te radyjko raczej, napisze na pw lub email.
to tak jak sie umawialismy dzis albo jutro zalatwie kuriera i napisze ci dokaldnie ile za niego radio juz spakowane jak wysle to dam znac

P.S. następnym razem będzie warn za pisanie posta pod postem w odstępie kilku minut... jesteś już długo na forum i wiesz jak jest...

]ok obiecuje poprawe
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2008, 09:42 przez skabol_87, łącznie zmieniany 1 raz.
lepix85

Post autor: lepix85 »

No kaska przelana już w czwartek, a tu ani słychać o radiu :-|
lodoo
Post autor: lodoo »

no i jaki ma to zwiazek z tym tematem?? - pisz o tym u siebie w temacie albo w wyladowaniach emocjonalnych czy jak to sie tam nazywa - w dziale ogolnym....
skabol_87

Post autor: skabol_87 »

przeciesz pisalem ci ze nie dalem rady przez swieta wyslac ;-)
ODPOWIEDZ