Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Spoty - Kraków

Informacje o zlotach i spotkaniach forumowiczów. Zdjęcia ze spotów. Informacje o najbliższych spotach

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
kkrasnall

Post autor: kkrasnall »

Clio - napewno bedziemy. Delegacja z rzeszowa mile widziana. :-D
clio-energy

Post autor: clio-energy »

ja mam nadzieje sie pokazac z wydechem z kochanowa oraz wstawioną szybą boczną bo wczoraj mialem zonka i poszla szyba oraz drzwi nadają sie do wymiany:(
Hormon

Post autor: Hormon »

A właśnie, patrzcie za fordem fiesta granatowa, na masce mam napis WASKO :P, bo mogę się czasem tam pogubić wiec jak coś to krzyczcie :P
macky

Post autor: macky »

wrazie czego to dzwoń domnie ;-)
KolaraR5

Post autor: KolaraR5 »

Witam posiadaczy i tych co posiadali Renie 5 jest pewna opcja zorganizowania spockiu przed wigilijnego w najblizszy piątek czyli 19.12.2008...spotkanko,pogawedka moze jakies przłeamanie sie opłatkiem...a potem przjezdzka na jakis barszczyk czerwony jak ktos ma jakiś pomysł gdzie spotkanie sie odbędzie gdzie mozna przejchac sie na barszczyk czy na jakies jedzonko i w jakich godzinach najlpepiej sie spotakc zeby wszyscy mieli czas prosze pisac z miła checia przyjmujemy kazda propozycje...

Z gory dziekujemy KolaraR5 i kkrasnall :-)
Awatar użytkownika
kkrasnall

Jak widać ja jestem za :mrgreen:
Może ruszymy ładnie tyłki na galerię koło 19-20 godziny i wymyśłimy gdzie coś zjemy :-P . Ruszanie dotyczy wszystkich renuwkowiczów :lol: Tych co mają, mieli, chcą mieć, co zajeździli, bądz rozbili :-D także wszystkich związanych z klubem z okręgu krakowskiego.
Czekamy na odzew :-D
KolaraR5

Post autor: KolaraR5 »

dobrz powiedziane....naprawde czekamy na wszystkich bo to nie jest zwykly spocik zwykle spotkanie...tylko prawdopodobnie ostatnie w tym roku i jego tematem jest wigilia:D:D zbierzmy sie wszyscy i zrobmy sobie własną wigile renowiczów:D:D
macky

prawdopodobnie i ja sie zjawie
el_palindo

Post autor: el_palindo »

pracuje :roll:

krasnal - poluje na Ciebie :mrgreen:
Re5peGTT

Post autor: Re5peGTT »

Sory Panowie ze się nie pojawiłem. Miałem w tym dniu obrone licencjata... poszło na 4.0 :D Kkrasnall przepraszam ze Ci nie odpisałem na smsa ale byłem tak zaaferowany że wysłałem wiadomość do kogoś innego i dopiero na następny dzień się zorientowałem że to nei do Ciebie poszło :oops:
Na następny spot oficjalnie obiecuje pojawić się punktualnie ;-)
Pozdro!!
Awatar użytkownika
kkrasnall

Może jakieś spotkanko zorganizujemy

Drodzy działacze i działaczki może by zorganizować jakiś spocik sekcji Krakowskiej i okolic ;-) , troszkę mnie nie było na forum i może jakiś nowe twarze się pojawiły.
piszcie kto by się pisał i w jakim czasie. 8-)
Ronin317

Post autor: Ronin317 »

Jako, ze ukonczylem dzialania przy swoim GTT (te generalne) i juz jezdze, czemu nie, z checia bym sie spotkal :mrgreen:
macky

może by jakiego grilla zrobić :) ciepło sie robi
Hormon

Post autor: Hormon »

Ja się pisze :)
Awatar użytkownika
kkrasnall

grill w porządku tylko jak będzie troszkę cieplej, a teraz? może w tygodniu po świętach, na jakieś jajeczko byśmy się spotkali.
ODPOWIEDZ