Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Spoty - Kraków
Moderator: Moderatorzy
Witam posiadaczy i tych co posiadali Renie 5 jest pewna opcja zorganizowania spockiu przed wigilijnego w najblizszy piątek czyli 19.12.2008...spotkanko,pogawedka moze jakies przłeamanie sie opłatkiem...a potem przjezdzka na jakis barszczyk czerwony jak ktos ma jakiś pomysł gdzie spotkanie sie odbędzie gdzie mozna przejchac sie na barszczyk czy na jakies jedzonko i w jakich godzinach najlpepiej sie spotakc zeby wszyscy mieli czas prosze pisac z miła checia przyjmujemy kazda propozycje...
Z gory dziekujemy KolaraR5 i kkrasnall
Z gory dziekujemy KolaraR5 i kkrasnall

Sory Panowie ze się nie pojawiłem. Miałem w tym dniu obrone licencjata... poszło na 4.0
Kkrasnall przepraszam ze Ci nie odpisałem na smsa ale byłem tak zaaferowany że wysłałem wiadomość do kogoś innego i dopiero na następny dzień się zorientowałem że to nei do Ciebie poszło
Na następny spot oficjalnie obiecuje pojawić się punktualnie
Pozdro!!

Na następny spot oficjalnie obiecuje pojawić się punktualnie

Pozdro!!
Może jakieś spotkanko zorganizujemy
Drodzy działacze i działaczki może by zorganizować jakiś spocik sekcji Krakowskiej i okolic
, troszkę mnie nie było na forum i może jakiś nowe twarze się pojawiły.
piszcie kto by się pisał i w jakim czasie.

piszcie kto by się pisał i w jakim czasie.