Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Słabe ogrzewanie w R 5
Moderator: Moderatorzy
Słabe ogrzewanie w R 5
Witam chciałbym zapytac prosic o porade co moze byc powodem kiepskiego ogrzewania w Renault 5
Silnik nagrzany a nie ma bardzo gorącego powietrza. Moze jest układ chłodzenia zapowietrzony?? Prosze o jakies porady?

Do wymiany...niekoniecznie, jeśli nie cieknie to po co ? Zabrudzona - przeczyścić 
Odpowietrzenie układu - może być.
A przede wszystkim
...linki, linki, linki... sam to przerabiałem...
Sprawy opisywane na forum nie raz.
Najprościej - zablokować dopływ zimnego, ten co to mieści się pod wiatrakiem
Jeno na wiosnę trza odblokować

Odpowietrzenie układu - może być.
A przede wszystkim

Sprawy opisywane na forum nie raz.
Najprościej - zablokować dopływ zimnego, ten co to mieści się pod wiatrakiem

Jeno na wiosnę trza odblokować

nagrzewnica nowa 30zl?? gdzie!!??
co do rozbiorki panelu on niestety jest glupi - nie wychodzi na zewnatrz, a wciska sie do srodka, wiec zeby go wyjac trzeba albo zdjac deske, albo ta jej plastikowa nieotapicerowana czesc... niestety - prze_srane... a jaki taki dostep jest po zdjeciu popielniczki... lapa da sie tam co nieco wymacac

co do rozbiorki panelu on niestety jest glupi - nie wychodzi na zewnatrz, a wciska sie do srodka, wiec zeby go wyjac trzeba albo zdjac deske, albo ta jej plastikowa nieotapicerowana czesc... niestety - prze_srane... a jaki taki dostep jest po zdjeciu popielniczki... lapa da sie tam co nieco wymacac

deske demontujemy normalnie - odczepiajac z zatrzaskow i odkrecajac srubki....
3 zatrzaski na podszybiu i po jednym po bokach na slupkach, do tego troche srubek na srodku pod popielniczka i pod konsola radia
centralnym zawsze zimne - i o tym wlasnie mowimy
- jest tam pod nim taka dziura do niego prowadzaca
po zdjeciu deski ja widac - taka kwadratowa 
3 zatrzaski na podszybiu i po jednym po bokach na slupkach, do tego troche srubek na srodku pod popielniczka i pod konsola radia
centralnym zawsze zimne - i o tym wlasnie mowimy