Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

SPOTY WARSZAWA

Informacje o zlotach i spotkaniach forumowiczów. Zdjęcia ze spotów. Informacje o najbliższych spotach

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
tommies

Post autor: tommies »

Bylem dzisiaj na Strazackiej, troszke poszabrowalem, ale nie bede sie chwalil.
Warto pojechac szczegolnie, ze jak ktos ma 3-drzwiowa to moze sobie skompletowac poszerzenia bo sa 2 komplety od Bacarry (po polskich "ulepszeniach" - auto a nie poszerzenia np. silnik 1.1 bo pewnie 1.7 za duzo palil)) i od GTE (super stan)
W ogole warto sie ta GTE zainteresowac bo w naprawde niezlym stanie, tylko chyba podloga nietego ;) ale wykladzinka czerwona, kokpit, siedzonka, plastiki na drzwi , elektryka szyb (centralnego juz nie ma ;) ) aha no i kluczyli sa wiec jakby ktos chcial zamki i stacyjke to tez sa.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 27 listopada 2008, 18:27 przez tommies, łącznie zmieniany 2 razy.
unikorn

Post autor: unikorn »

Ktoś je tak po prostu wyrzucił :/ W sobotę tam będę.

EDIT:
Od tej szarej gryl mie powinien podejść bez malowania :D
rocker

Post autor: rocker »

Kurna...czemu tak daleko :evil: :evil: :evil:
unikorn

Zbieram zamówienia :D
rocker

Post autor: rocker »

Lewe lusterko - sterowane. Dodatkowo komplet, mogą być zwykłe.
Zegary z obrotkiem.
Zapalniczka- całość (tzn gniazdo też).
Jeśli to baccara - powinny być skórzane fotele :-P :-P :-P
Dalej pomyślę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zaraz nas przerzucą :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 27 listopada 2008, 19:01 przez rocker, łącznie zmieniany 1 raz.
eujot

Post autor: eujot »

To jest tez coś o kilka rzeczy proszę.
  • --Przełączniki do szyb elektrycznych i do centralnego zamka.
    --Zegary, o ile dystansomierz jest sprawny.
    --Klepkę schowka.
    --Zapalniczkę wraz z mocowaniem, o ile nie ma luzów.
    --Osłonę na drążek zmiany biegów.
    --Dywaniki o ile są w jakimś sensownym stanie.
    --Regulację nawiewu z niepołamanymi mocowaniami linek.
    --Tapicerkę wszystkich drzwi o ile jest w takim kolorze jak tutaj: http://img247.imageshack.us/my.php?image=img1062vo9.jpg i nie wychodzi pod klamkami materiał, a jeżeli wychodzi, to i tak proszę tapicerkę od strony kierowcy.
    --Fotel kierowcy o ile jest taki jak na poprzednim zdjęciu, w co wątpię, ale może akurat...
Postaram się tam przejechać w przyszłym tygodniu ale zapewne najwcześniej mógłbym w środę lub w czwartek i zapewne już interesujących mnie rzeczy nie będzie :/

Oczywiście przy najbliższej okazji stawiam browar i odwożę pod dom :-)
Qucor

Post autor: Qucor »

Ja poproszę komplet przednich reflektorów !!

Jak będziesz na miejscu puść mi sygnał oddzwonie do Ciebie w sprawie ceny jaką za nie chcą !!

Mój numer - 793392867
arex2006

Post autor: arex2006 »

uhuhu ale koncert zyczeń się zrobił :)
Toćto temat o spotach warszaFskich jest
wsmpw

Post autor: wsmpw »

rozszarpali je jak piranie :mrgreen:
ps tą bordową ktoś złapał na fotce ;-)
ps moze jest tunel środkowy bo szukam albo gril od GTT jeśli mógłby mi ktoś odpisać albo prośba do tommies'a co by mógł mi pare rzeczy przysłać,ale czekam aż sie pokaże na gg ;-)
eujot

Post autor: eujot »

unikorn i jeszcze ten plastik, który jest między przełącznikami sterowania szyb, jak się uda oczywiście. Za cokolwiek z mojej listy będzie niezmiernie wdzięczny :-)
Mieszek

Post autor: Mieszek »

phi :-P ja tu na forum wchodzę i juz zadowolony, że jakiś spocik... a tu strażacką omawiają :-P

A propos... coś do starej budy jest na strażackiej?? bo nie wiem czy się tam wybierać...
unikorn

Łukasz wstydź się. http://www.autokasacja.pl/ masz tam namiary i godziny otwarcia. Pakuj klucze i tyłek w renate i jedziesz.
Reszcie Panów powiem tak:
Zobaczymy jakie ceny tam mi wywróżą. Niestety jest koniec miesiąca a ja nie mam zapasów finansowych. (wszystko w renate idzie)
Postaram się wyrwać co się da a raczej na co będzie kasa. Ale wybaczcie jeśli będę myślał przede wszystkim o sobie. Poza tym jedziemy tam jutro we trzech więc kolejka będzie :D
Qucor, rocker, będziemy w kontakcie.
Kinga

Post autor: Kinga »

kuźwa, miałam jechac i wreszcie skompletowac deskę, ale widzę, że nie mam już po co :lol: no ale nic, mam czas :lol:
Awatar użytkownika
krysiun

Post autor: krysiun »

A co do spotow to jutro spot na strazackiej :) - Kurde chyba kombiakiem zajade :)
R5 1.4 - GTT

GG: 645045
Piotrek
Kontakt:

Post autor: Piotrek »

i jak łupy??
tel. 694-451-356
Obrazek
ODPOWIEDZ