Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Linka od prędkościomierza
Moderator: Moderatorzy
Mam,że tak powiem problem.Pomijam fakt,że pierwsza kupiona linka miała nie taki koniec jak trzeba.Zamówili dla mnie w sklepie 3 sztuki z różnymi końcówkami żeby można było dobrać.Dzis chcialam odebrac auto od mech.ale niestety końcówka mimo że prawie identyczna ma mniejszy obwód w środku niż oryginalna,która sie zepsuła i niestety nie chce sie nasadzić na "rurkę" gdzies przy liczniku.Czy ktos mi cos doradzi.Na razie jezdze bez linki.Pózniej moze uda mi sie zrobic fotki to wkleje.
Nio tylko ciekawe jest to,że mowie marka model itp. i te 3 sztuki mają inne plastikowe końcówki.Czyżby co trzecia Renia miała inną końcówkę,wątpie w to.
Ale dzis podjade do mech.i powiem co napisał Lodoo,ciekawe czy będzie zdziwiony.Bo w sumie Lodoo ma rację,przemyślałam włączyłam wyobraznie i ma rację.
Wielkie dzięki Lodoo.
Ale dzis podjade do mech.i powiem co napisał Lodoo,ciekawe czy będzie zdziwiony.Bo w sumie Lodoo ma rację,przemyślałam włączyłam wyobraznie i ma rację.
Wielkie dzięki Lodoo.
ale ta jest niby dobra... pasuje wszystko i mysle ze na chama jakos by sie wcisnela do konca - ja wcisnalem do polowy - ale pozniej zdjac w razie czego to chyba niemozliwe wsadzajac reke pod deske - standardowo... wolalem zrobic tak zeby sobie wchodzila tak w miare luzno ale zeby dalo sie zdjac reka bez problemu...
po troszke po troszke dopilowywalem i jest idealnie
ciesze sie ze moglem pomoc
po troszke po troszke dopilowywalem i jest idealnie

ciesze sie ze moglem pomoc