Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Linka od prędkościomierza

Wszystko to co nie dotyczy napędu

Moderator: Moderatorzy

wsmpw

Linka od prędkościomierza

Post autor: wsmpw »

pytanie jest takie czy linka od tego wąskiego licznika "campus" pasi do tych szerokich liczników typu GTX itp..?? wie ktoś coś na ten temat.?
kuba

Post autor: kuba »

pasuje bez problemu
wsmpw

ok dzięki więc musze dalej próbować:D
Piotrek
Kontakt:

Post autor: Piotrek »

pewnie masz problem z wprowadzeniem jej do licznika. do 5 są linki z 2 rodzajami wejść do licznika. jak ja kupowałem to ta na nowsze roczniki nie pasowała(miała za wąskie wejście do licznika) tylko ta na starsze poniżej 88
zobacz najpierw do licznika a potem wpasuj do skrzyni.
tel. 694-451-356
Obrazek
wsmpw

kurde jest problem bo miałem 2 piatki mam 2 linki z nich i w jednej była szeroka deska a w drugiej campusowa ale jak pasuje od tego licznika do tego to nie powinno być problemu... zmierzę za dnia..
Piotrek
Kontakt:

Post autor: Piotrek »

a mażesz przy liczniku dosunąć do końca, jeśli tak to czy wyskakuje?
tel. 694-451-356
Obrazek
wsmpw

ok wszysto dziś sprawdzone sam zegar wskakuje w obsade ale ciężej mi widocznie jest wcelować z całymi zegarami.. musze sie pomęczyć wtedy nie miałem czasu "jazda próbna" 8-)
Agnieszka

Post autor: Agnieszka »

Podepnę sie pod temat.Nawalliła mi linka właśnie i mam pytanie od jakiego innego auta będzie pasowała do mojej 5 ?Np.czujnik wentylatora od chłodnicy mam od poloneza.Dzieki
wsmpw

hehe ogólnie to może pasować od renault 19 ale będzie za długa lepiej w sklepie iść i kupić do 5
corey16

Post autor: corey16 »

ja kupiłem na linor.pl
Agnieszka

juz zamowilam i jutro do odbioru niby do r5 ale zobaczymy czy bedzie pasowac.kiedys kupilam automat stopu tez do r5 ale nie pasowal do mojej reni.
wsmpw

jaki automat stopu?
Agnieszka

inaczej to chyba czujnik stopu,ja tam nie wiem nie znam sie na tym za bardzo.
A tak przy okazji jak wymienic linke od prędkościomierza??czy jest to bardzo skomplikowane?
corey16

Post autor: corey16 »

wyciągasz zegary, jak nie wiesz jak to zrobić to tak jak tu pisze

http://www.renault5.pl/technika/biale_tarcze/index.html

odpinasz linkę od zegarów i z tej strony to tyle
potem wyciągasz drugi koniec jest zabezpieczony taka "zawleczka" wyciągana w bok, pociągniesz za nią i wyjdzie bez problemu
montujesz i wskazówka nie skacze :mrgreen:
Agnieszka

dzieki ;-)
ODPOWIEDZ