Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
jak rozebrać deskę rozdzielczą aby wydobyć nagrzewnicę!!!!
Moderator: Moderatorzy
jak rozebrać deskę rozdzielczą aby wydobyć nagrzewnicę!!!!
Pomocy!!! Zabrałem się do wymiany nagrzewnicy ale nie potrafię wyciągnąć deski tj zegary zdjęte, kierownica, popielniczka, pudło dolne od gdzie są biegi, osłona bezpieczników deska z zaczepów w nadszybiu wybita i koło kierowcy.Muszę to zrobić bo zimno w autku a niunia moja marznie. Dzięki za pomoc. Proszę o łopatologiczne wyjaśnienia.
odkręcić trzeba jeszcze na środku do tego co jest w nim nagrzewnica 2 śrubki są potem po bokach na słupkach są zaczepy po jednym no i wiązki trzeba porozpinać potem jak ją zdejmiesz to ten cały komin co w nim jest nagrzewnica na górze na 4 punkty 2 śruby 6 i 2 nakrętki 6 odkręcasz nagrzewnice jeśli jest przykręcona do tego komina no i węże.. i wyciągasz w kierunku pedałów
http://www.forum-auto.com/pole-techniqu ... 290352.htm tak mam zrobić jak tu? ufffff jak to poskładam z powrotem to lody malinowe sobie fundnę. Czyli wszystkie kabelki porozpinać? wypiąć wszystko z deski? bezpieczniki to tam coś ruszać? sorki ale to moja pierwsza większa rozwałka w Renacie:)