Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
lewe powietrze
Moderator: Moderatorzy
lewe powietrze
witam to chyba odpowiedni dzial otoz po remoncie r5 wydaje mi sie ze cos zle powpinalem (wezyki) i teraz lapie gdzies lewe powietrze wydaje mi sie ze to przez jakis wezyk moze ktorys powinien byz zaslepiony albo wpiety gdzie indziej?? Nie wiem co mam teraz zrobic nie moge znalesc nigdzie zadnych schematow co i gdzie powinno byc wpiete a objawy sa tragiczne silnik slaby kopci na czarno nierowne obroty a gdy ztkalem szczelnie doplyw powietrza pod filtrem to silnik dalej chodzil. Moze mi ktos w tym pomoc??
a masz problem ze zmiana silnika na inny?? chba nie... wiec to nie te dzial... przenosze...
obadaj serwisowke...
podanie jaki typ silnika masz dokladnie tez pewnie by cos dalo... 1,4 jeden drugiemu nie rowny... szczegolnie jak sie cos pogrzebie wywali pozmienia itd...
fotki opisy i przede wszystkim obadac wszedzie wszystko co idzie do kolektora.... i czy kolektor dokrecony dobrze do silnika...
obadaj serwisowke...
podanie jaki typ silnika masz dokladnie tez pewnie by cos dalo... 1,4 jeden drugiemu nie rowny... szczegolnie jak sie cos pogrzebie wywali pozmienia itd...
fotki opisy i przede wszystkim obadac wszedzie wszystko co idzie do kolektora.... i czy kolektor dokrecony dobrze do silnika...