Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
uuu w pizdunie było wstawiane, stanadrdowa przypadłosc, teraz odwiedzasz aso prosisz o zabezpieczenie mechanizmu roznicowego razem z podkładka jezeli nie uszkodził ci si rowek na nie to zakładasz i latasz do nastepnego razu
a droga to jest sprawa?? ile to może kosztować ? gdzie to dostać? dużo roboty żeby to wymienić i czy to na pewno to ? Wcześniej jeszcze było tak że jak ruszałem mocniej z 1-ego biegu to wpadał w wibracje i strasznie hałasował ...
bo napoczatku wypadło tylko czesciowo i przeskakiwały zabki satelit, zeby sie dowiedziec czy tylko tyle musisz połos wyciagnac potem z dyfra wyciagasz ten kielich ktory czesciowo juz sam wyszedł i juz masz wszystko jak na dłoni, zniszczone zeby albo nie
no bo samochód normalnie chodził ..nie szarpał jak ruszył ani nic ...tylko nieraz jak się szarpnęło to się tak działo. a gdzie mogę dostać takie zabezpieczenie i jaki jest jego koszt?
hehe znam to zabezpieczenie coś koło 50 zł mocno było wstawiane ... to jest pewne dobrze że sie tak rozpieło bo można to zrobić a jak by sie oberwał wieniec zębaty to proponowął bym nową skrzynie
Samochodem normalnie dojechałem na parkin bez problemu ,postawiłem go .lecz już nie ruszyłem;) wiec to raczej to co mówicie bo zęby by wszystkie na raz nie wypadły, a poza tym jak ruszył to nie przerywał tylko jechał nornalnie.
ogólnie to by ci nic nie powypadało .... tylko oberwało sie jak coś to ci moze na wtorek fotke zrobie tej usterki o której my mówiliśy, a którą ty masz...
ale jak by się oberwało to nie miał by chyba tego stanu że by wpadał w mocne wibracje przy szybkim ruszaniu z pierwszego biegu.mówię samochód normalnie dojechał do celu, tylko po zgaszeniu i wrzuceniu na luz samochód już nie ruszył. biegi normalnie wchodzą, prędkościomierz działa..
nie wiem lepiej dlatego pytam. Zadam ostatnie pytanie . Co się bardziej opłaca . Kupić te zabezpieczenie i to zrobić , czy kupić od pewnej osoby z forum cała sprawną skrzynie z półosiami za 50zł ? Co będzie łatwiej szybciej i ekonomiczniej do zrobienia?
to przeczytaj uwaznie ta strone tematu od poczatku slowo po slowie...
i nastepnym razem czytaj wiecej niz 2 ostatnie linijki ostatniego postu...
najpierw czytaj potem mysli i na koncu pisz... a nie odwrotnie...