Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

Plastik na drzwiach - demontaż.

Wszystko to co nie dotyczy napędu

Moderator: Moderatorzy

KinioPP

Plastik na drzwiach - demontaż.

Post autor: KinioPP »

Jak zdjąć plastikowe nakładki na dole drzwi (na zewnątrz). Metoda siłowa poskutkowała urwaniem jednego zatrzasku :).
karkosz

Post autor: karkosz »

sa srubami przykrecone jesli bo mowisz o tych na dzwiach nie na nadkolu z tylu v.3 doors
KinioPP

Na tylnych drzwiach w pięciodrzwiowym. Ktoś dziewczynie na parkingu wgniótł i chciałem go "wyklepać". Śruby są od wewnątrz?
karkosz

wiesz co z tego co pamietam jak kiedys u kumla sciagalem to popatrz czy na drzwiach na rancie nie ma srub tzn. na tym przegieciu takkim profilowanym od wewnatrz reszta jest na smiesznych spinkach ze tak mozna je nazwac
KinioPP

Nie wiem jak pod tapicerką drzwi. Od wewnątrz na dole drzwi są gumki w miejscu mocowań. Spróbuje je wypchnąć na zewnątrz, ale boje się czegoś znowu nie uszkodzić, bo talent mam do zrywania spinek, gwintów itd :D
karkosz

to wlasnie chyba bedzie to bo u niego gumkow nie bylo,tam sa chyba z 2 lub 3 sruby na krancach drzwi
KinioPP

Dzięki wielkie!
Poszukam najpierw śruby pod tą gumką.
karkosz

oczywiscie sruby jak to w reni na torx-a
corey16

Post autor: corey16 »

ja ściągałem są na 4 śruby a potem ściągasz
lodoo
Post autor: lodoo »

chlopie.... patrz na daty.... to temat z lipca ale ZESZLEGO ROKU.... na takie tematy sie nie odpisuje....
Awatar użytkownika
76stitch

Post autor: 76stitch »

tak tylko mu się napisało :-D
ODPOWIEDZ