Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Flansze turbiny
Moderator: Moderatorzy
Flansze turbiny
takie pytanko
przerabiam dolot i wydech.
Chodzi mi o flansze wydechu za turbo (kwadratowa)
musze smienic kształt wewnetrzny na rurowy i pytanko czy wypuszczac spaliny bezposrednio z wirnika?
przerabiam dolot i wydech.
Chodzi mi o flansze wydechu za turbo (kwadratowa)
musze smienic kształt wewnetrzny na rurowy i pytanko czy wypuszczac spaliny bezposrednio z wirnika?
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2008, 10:12 przez Konrad K_2, łącznie zmieniany 2 razy.
-
uzywaj opcji edytuj zamiast pisac post pod postem po 3 minutach...
nie mozesz wypuszczac bazposrednio z wirnika, bo masz jeszcze zawor wastegate...
popatrz do tematu ARTBRT'a on robil taka flansza odrazu na rure....
ja robilem troche inaczej - z wykorzystaniem oryginalnej pokrywy wylotu z okraglym wyjsciem - tez morzesz sobie polookac
mam rysunki do T3 - ale tylko do flanszy tej na wyjscie okraglej 56mm i na wlot prostokat... na glowice nie mam
nie mozesz wypuszczac bazposrednio z wirnika, bo masz jeszcze zawor wastegate...
popatrz do tematu ARTBRT'a on robil taka flansza odrazu na rure....
ja robilem troche inaczej - z wykorzystaniem oryginalnej pokrywy wylotu z okraglym wyjsciem - tez morzesz sobie polookac
mam rysunki do T3 - ale tylko do flanszy tej na wyjscie okraglej 56mm i na wlot prostokat... na glowice nie mam
to co narysowałeś może nie pozwolić na całkowite otwarcie się wategate - ja wyszedłem z flanszy od razu kolanem 90st po modach i podcięciu, kolano miało 70mm po zew, jedna ścianka ścięta i dołożony kawałek z drugiego kolana (jak coś mam 2 kolana zbędne z nierdzewki 70mm zew, ścianka 2mm do opylenia promocyjnie po 25zł/szt)masz fotkę mojego dp