Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

SPOTY WARSZAWA

Informacje o zlotach i spotkaniach forumowiczów. Zdjęcia ze spotów. Informacje o najbliższych spotach

Moderator: Moderatorzy

unikorn

Post autor: unikorn »

Arex2006... zdjęcia przekłamują, wcale nie jest lepiej ;) no chyba że trochę czystszy niż poprzednio.
Krysiun, z tą przejażdżką to poczekam na komplet ;) szczerze przyznam że mam maleńką nadzieje na poczucie pedału gazu pod stopą (chociaż 200 m prostej ;))
A następny spot myślę że ogarniemy wcześniej. Mam już pewien pomysł. Zobaczymy jak z czasem.
Gofer22

Post autor: Gofer22 »

Przepraszam ze mnie nie było ale nastawiłem sie na niedziele nie wiem dlaczego.

a może następnego spota zrobimy na przykład nad zegrzem?? jakieś ognisko itp??
Awatar użytkownika
krysiun

Post autor: krysiun »

HMM nonooooo to jest myśl :)

tylko aby więcej osób było NP. KINGA ???
R5 1.4 - GTT

GG: 645045
unikorn

Jestem BARDZO ZA!!! Następny weekend mam wolny więc nie trzeba będzie czekać do popołudnia :D Swoją drogą myślałem też o jakimś torze żeby poćwiczyć umiejętności. Hmm..?
Gofer22

Post autor: Gofer22 »

mnie w następny weekend nie ma jestem we wrocku niestety potem miedzianka a dalej sie zobaczy
Kinga

Post autor: Kinga »

o, zostałam wywołana do tablicy :) spędzam wakacje w Warszawie, pewnie wpadnę na najbliższy spot, chociaż w aucie niebardzo mam się czym pochwalić :roll: ;-)
Awatar użytkownika
krysiun

nie no sorki tak mi się napisało bo zawsze to więcej osób - a moze jedziesz na miedziankę ????
R5 1.4 - GTT

Kinga

Post autor: Kinga »

no niestety, albo stety, dwa tygodnie temu zmieniłam adres zamieszkania i trzeba coś zrobić, żeby nie chodzić wężykiem między meblami :-)
ale życzę Wam udanej zabawy :)
Awatar użytkownika
krysiun

AAa to się rozumie :)

nie ma spraaawy sie nadrooobi
R5 1.4 - GTT

unikorn

A czy wy się nie będziecie jakoś umawiać na drogę? Czy nie jedziecie razem na Miedziankę?
Awatar użytkownika
krulyk

Post autor: krulyk »

jedziemy koło 16-17 jadę ja + Krystian + prawdopodobnie tomies
unikorn

no to sie z wami nie spotkam :( do 18 siedze w robocie :/
Ale za to w sobote po pracy przyjade i zostane do wieczora :D
unikorn

Czyżby coś... jakby spotkanie wakacyjne... jakby wisi w powietrzu?
unikorn

Matko... piszę posta pod postem. Będzie warn zaraz ;P
UWAGA. Planujemy z Łukaszem (eujotem) mały spocik żeby porównać co się komu zdązylo od ostatniego razu rozpaść :D
Plan jest taki że widzimy się środa - czwartek (ten ( 5 -6.11.2008 )) gdzieś w okolicach reduty na włochach. Serdecznie zapraszam. Można wpaść znienadzka (jakkolwiek się to pisze) lub zaproponować inne miejsce i czas.
ŻEBY TYLKO NIE BYŁO JAK OSTATNIO!!!
Kasia_Rybka

Post autor: Kasia_Rybka »

Noo to mniej więcej moze dojadę

UNIKORN zapowiadają sie tłumy JA i TY :) szykuj miejesce na parkingu :)
ODPOWIEDZ