Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
No i co .. trafiła sie ... Jak Renault to Renault i tyle
przebieg - 112tys mil
Airbag kierowcy
Klimatyzacja
4x eletryczne szyby
Centralny
Komputer pokładowy (fajnie wiedziec ile sie jeszcze przejedzie i jakie jest spalanie i takie tam )
Silnik
ciekawa klapa bagaznika ..... (skrzynia basowa powina wejsc w razie co sie wcisnie z kabiny kierowcy )
|Centralny i takie podstawowe pierdołki ... minusy .... chyba lekko puka zawiecha z tyłu , i maly odprysk na spoilerku reszta igła .
No ja pinkole on miał wiecej fur w tym roku niż ja par butów małolacie szalejesz jak cholera super fura fajnie musi zapi... widac ty tylko sportowe fury
Miał kolo przyjechać po piątkę... ale nie spodziewałem się, że zostawi pod domem Megane...
Maolatek nawet mnie rozbraja, teraz musimy sprzedać Peugeota... No ale Megana fajna, co prawda mała trochę (haha), ale bardzo ładna i dość szybko jeździ
Pomimo że Renault to taki zakup rozumiem w zupełności - mniej awaryjny niż GTT, lepiej wyposażony i nowszy przy zbliżonych osiągach. A nie jakaś tam kanapa na kółkach jak 406. Po co wozić zbędną parę drzwi?
Dziki ze sie widzi .... okazja sie trafila to przygarnołem hehe .. A puzel niczego sobie spalanie 7.5 .... wygodny tez ciekawa opcja ... Ale jak robert kupil lage ,, i jak jechalismy to tak mnie smenty wziely ze renault to jednak to co Kocham No i jest :Ddzis trasa liverpool .. zobaczymy jak sie spisze .... 210 mil przed nami
monster... auto jedzie przebiegiem mocy i momentu a nie cyferkami na papierze przy mocy max...
z reszta wg cyferek ponad 8 do setki...
ten silnik dalby rady GTT - ale w budzie R5, moze clio... ale nie megana...
z reszta - maolat niech powie