Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Gadżet zlotowy
Moderator: Moderatorzy
Gadżet zlotowy
Ponieważ zbliża się termin zlotu i w pierwszej kolejności nie myślałem o żadnych kuflach to jednak może zrobię ankietę
w tym roku propozycja to:
- kufle (koszt ok 15 - 18 zł, w zależności od ceny kufla, ręczna grawerka z logo klubowym)
- szklanki na piwo (np 4 szklanki 0,3 - tak żeby każdy miał własny komplet, koszt ok 40 zł)
- zapach samochodowy (zawieszka z naszym logo i adresem strony www, koszt ok 3 zł)
co do szklanek i kufli możemy zrobić wg naszego uznania
w przypadku zapachów samochodowych muszę zamówić 200 szt.
w tym roku propozycja to:
- kufle (koszt ok 15 - 18 zł, w zależności od ceny kufla, ręczna grawerka z logo klubowym)
- szklanki na piwo (np 4 szklanki 0,3 - tak żeby każdy miał własny komplet, koszt ok 40 zł)
- zapach samochodowy (zawieszka z naszym logo i adresem strony www, koszt ok 3 zł)
co do szklanek i kufli możemy zrobić wg naszego uznania
w przypadku zapachów samochodowych muszę zamówić 200 szt.
zapaszki to tak mozna po 5 na glowe 
szklaneczki moglyby byc po 2 na leb.... po co 4
kufle juz sa... 2 raz to samo - raczej nie
ale kilka tez mozna zrobic - napewno znajda sie chetni
glos poszedl

kufle juz sa... 2 raz to samo - raczej nie

glos poszedl

Ostatnio zmieniony 22 maja 2008, 20:53 przez lodoo, łącznie zmieniany 1 raz.
głos oddany... ale jak dla mnie to wszystko niech będzie 

...szklaneczki rzeczywiście chyba lepiej po 2 szt (ale jak będą 4 to też ok)...
...a co do kufli to co, że 2 raz? myśmy nie byli z Hormonem w tamtym roku i nie mamy ich jeszcze - więc była bym zainteresowana nimi

zgadzam się we wszystkim... zapaszków to tak po 5 na łebkaLodoo pisze:zapaszki to tak mozna po 5 na glowe
kufle juz sa... 2 raz to samo - raczej nieale kilka tez mozna zrobic - napewno znajda sie chetni

...szklaneczki rzeczywiście chyba lepiej po 2 szt (ale jak będą 4 to też ok)...
...a co do kufli to co, że 2 raz? myśmy nie byli z Hormonem w tamtym roku i nie mamy ich jeszcze - więc była bym zainteresowana nimi