Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
KLUBOWE NAKLEJKI
Moderator: Moderatorzy
Dostałem naklejki. Wrażenia z naklejania : Naklejki są do dupy( delikatnie mówiąc). Nie wiem co za idiota zaprojektował je tak, by były naklejane od zewnątrz!. Po każdej zimie naklejki do wymiany
Jakość naklejek pozostawia wiele do życzenia....rozkleja się nie to co powinno, naklejenie jednej naklejki trwa ponad godzinę, bo literki i inne elementy zostają na białym papierze zamiast zostać na folii....tragedia.....10 złotych zapłacone...i tyleż warte...co czteropak papieru toaletowego. Na plus mogę z całą odpowiedzialnością powiedzieć, że graficznie są doskonałe i że ładnie komponują się z kolorem mojej reni.

za idiote masz ostrzezenie... w zasadzie to za caloksztalt tego postu....
oczywiscie nie pomyslales o tych, ktorzy maja przycienione szyby...
naklejke mam 3 lata od zewnatrz i jakos wyglada jak naklejona zeszlego dnia...
problemow z naklejeniem nie mialem zadnych poza rownym umieszczeniem naklejki na szybie
dopiero co nakleiles i sie wymadrzasz... i co najgorsze wyzywasz... zaprojektuj lepiej, wykonaj, sprzedawaj - prosze bardzo...
tyle osob juz ma naklejki i nikt nigdy sie nie skarzyl i nie mial problemow... moze to swiadczy o twojej zrecznosci i szybkosci oraz skutecznosci myslenia, a nie o tym, kto projektowal i robil naklejki...
oczywiscie nie pomyslales o tych, ktorzy maja przycienione szyby...
naklejke mam 3 lata od zewnatrz i jakos wyglada jak naklejona zeszlego dnia...
problemow z naklejeniem nie mialem zadnych poza rownym umieszczeniem naklejki na szybie

dopiero co nakleiles i sie wymadrzasz... i co najgorsze wyzywasz... zaprojektuj lepiej, wykonaj, sprzedawaj - prosze bardzo...
tyle osob juz ma naklejki i nikt nigdy sie nie skarzyl i nie mial problemow... moze to swiadczy o twojej zrecznosci i szybkosci oraz skutecznosci myslenia, a nie o tym, kto projektowal i robil naklejki...
Ostatnio zmieniony 28 maja 2008, 12:11 przez lodoo, łącznie zmieniany 2 razy.