Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
ja moge pomoc w ten sposob ze wymiary sa jak kazdy inny 1,1 i 1,4 w R5..... a lapy sa w tych samych miejscach dla wszystkich silnikow R5... siesel'a mialy jeszcze dodatkowa lape z boku kolo skrzyni, a 1,7 dodatkowa z przodu na srodku taka kulke zeby sie silnik na boki nie przemieszczal
w mini niema sanek tylko przedna rama pomocnicza
ale modyfikował bym ją za pomocą sanek z 5 tki
wymiary potrzebuje po to zeby pomiezyc jak bardzo bede musiał ją pokroić
powiem tak: zastosuj plan WESOŁA
kup silnik razem z sankami od gtt i ładuj wszystko, razem z zawiechą od gtt na tył.
taki spontaniczny pomysł.
ktoś robił wrzutę jak pewien koleś zrobił taki myk w lupo .. jest to na forum..
zamontował silnik od vr6 na tyle. myślę że jest to możliwe w mini ale z silnikiem od gtt.
renata pisze:ktoś robił wrzutę jak pewien koleś zrobił taki myk w lupo .. jest to na forum..
zamontował silnik od vr6 na tyle. myślę że jest to możliwe w mini ale z silnikiem od gtt.