Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.
pamiętajmy o ostrożnej jeździe!
Moderator: Moderatorzy
Po 1. Widać depnięcie w hamulec przed błyskiem, które to spowodowało zarzucenie samochodu (auto wyraźnie nurkuje), co pośrednio jest "winą" fotoradaru.Sweeper pisze:wypadek spowodowany fotoradarem to ściema - ten samochód wpadał w poślizg zanim błysnęła lampa
Po 2. Ale jak jechał tak szybko, że jego reakcja była tak gwałtowna, to sam sobie winien.
Po 3. A znając internet cały ten błysk jest nałożony.
właśnie miałem to napisać, "wypadek spowodowany radarem", co za jemioł mógł uznać że to przez błysk lampy, gościu zapierdziela długim dostawczakiem na łuku na mocno nieprzewidywalnym asfalcie(biorąc pod uwagę pogodę), i nahle błysk wywraca mu samochód!! Szkoda mi tylko pasażera, a to że nie nikt w niego nie wjechał, ani on nikogo nie zgarnął, to naprawdę szczęście! A ostatnią swoją fotkę kierowca może dać sobie na nagrobek, z dopiskiem "bezpieczna jazda i pasy mogą uratować Wam życie"
mysle, ze dokladnie tak jak pisze zuwik... wyjachal zza zakretu (jechal trochu za szybko) zobaczyl radar - przychamowal zarzucilo i klik na bok
jakby nie radar to by tak nie przyhamowal i pewnie nie przewrocil sie...
i nikt nie mowi ze to przez blysk - a przez sama obecnosc radaru, bo blysk pewnie nalozony (tak, tez tak sadze)
jakby nie radar to by tak nie przyhamowal i pewnie nie przewrocil sie...
i nikt nie mowi ze to przez blysk - a przez sama obecnosc radaru, bo blysk pewnie nalozony (tak, tez tak sadze)
ładnie to sobie chłopaki wytłumaczyliście z jednym małym ale 
jeżeli jest fotoradar to i jest przed nim znak (w tej sytuacji przed zakrętem) tym samym kierowca wiedział o jego istnieniu jeszcze przed wjechaniem w zakręt
jednak i tak nie zwolnił, a jak zauważył skrzynkę to depnął w hamulec (widać wyraźnie jak przód nurkuje) i efekt gotowy

jeżeli jest fotoradar to i jest przed nim znak (w tej sytuacji przed zakrętem) tym samym kierowca wiedział o jego istnieniu jeszcze przed wjechaniem w zakręt
jednak i tak nie zwolnił, a jak zauważył skrzynkę to depnął w hamulec (widać wyraźnie jak przód nurkuje) i efekt gotowy
- maciek od iwony