Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

wymiana deski rodzielczej Five->GTE

Wszystko to co nie dotyczy napędu

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
kabar
Kontakt:

Post autor: kabar »

Antystatyczny, chyba za stary jesteś na kasę od rodziców.
Ja już od ...nastu lat jestem na własnym utrzymaniu :)
Antystatyczny

Post autor: Antystatyczny »

Kabar, ja też :) A co do dechy to Blacha zaproponował mi pomoc przy przekłądce dechy więc trochę spadł mi kamien z serca :)
kuba

Post autor: kuba »

jak kupujesz deche to kup z instalacją bo inaczej kapa a cała tą skrzynke możesz zostawic masz 2 predkości poco ci 3 reszta pasuje do małych poprawek linek ciegien
Antystatyczny

Kuba, instalację dopasuję, to akurat nie jest dla mnie absolutnie żadnym problemem. zajmie mi to sporo czasu, ale dam radę :D . W pierwszej kolejności rozrysuję co przychodzi na konkretne piny w obecnej desce, potem sprawdzę jak jest w nowej i na tej podstawie będę widział różnice. Potem to już z górki.
Awatar użytkownika
-=wasq=-

Post autor: -=wasq=- »

nie zeby sie czepial ale 140 zeta za deske to stanowczo za duzo chyba ze to ja tak tanio sprzedalem ostatnio :P
lodoo
Post autor: lodoo »

yyy 140?? nie zartuj sobie ;]
5 dych gora
100 z pudlem ogrzewania
wiecej to nie halo - chyba ze stan nowka sztuka full kompletna z zegarami przyciskami wiazkami itd... to wtedy te 150 mozna dac ;-)
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2008, 11:12 przez lodoo, łącznie zmieniany 1 raz.
el_palindo

Post autor: el_palindo »

to jest ta co sprzedaje bllacha

deska, zegary, przełącznik zespolony, przełącznik wycieraczek, zegarek, panel ster. nawiewem, wiązka, przełącznik przeciwmgłowy, przełącznik podgrzewania tylnej szyby, przełącznik spryskiwacza tylnej szyby 140zł ZAREZERWOWANE DLA ANTYSTATYCZNY

widzę że jest też tam ten panel dolny

jak by w tej cenie było jeszcze pudło od nawiewu to cena by była ok
lodoo

hmmm a jak wyglada deska w five?? taka jak w campusie kwadraciak czy juz taka nowsza? najlepiej pokaz zdjecie.... i pokaz fotke swojego pudla ogrzewania....

cena jak za taki komplet nawet ok, ale przydalaby sie jeszczewiazka elektryczna jesli masz "campusowa" wersje deski... chociaz jak masz 1,1 to i tak wiazka jest inna i do GTE chociaz wtyki pasuja to na zegarach masz choinke ;-D

ps - ja deske dostalem od krystiana za piwko, a kiedys kupowalem pudl oogrzewania z wiatrakiem za 50zl.... zegary 70zl.... a tu sa jeszcze guziczki wajchy....
wsmpw

Post autor: wsmpw »

jak dlamnie to zegary na forum dużo za dużo sie cenią na forum..... ;-)
kuba

Post autor: kuba »

jak kupujesz deche to biez z wiązka nie opłaca ci sie kombinowac z adużo niepotrzebnego
makaronu a coceny to jesli jest kompletna z zegarami przyciskami itd to jest to d przyjecia
pozdrawiam
Antystatyczny

Lodoo, u mnie decha jest jak w campusie, bez regulowanych bocznych nawiewów, ale ze środkowym nawiewem i małą popielniczką na środku.
lodoo

to jak kupujesz to koniecznie z wiazka... zalozysz "nowa" i nic nie bedize pasowac - wtyki sa inne......
ODPOWIEDZ