Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

rozrusznik

Jednostki wolnossące i doładowane, serducha renatek :-)

Moderator: Moderatorzy

elmatias88

Post autor: elmatias88 »

Gośc chce chyba jakiegoś walca ze mnie zrobic.... Dzieki chłopaki za rade
lodoo
Post autor: lodoo »

po pierwsze - nie pisz posta za postem tylko uzywaj opcji EDYTUJ
po drugie nie przeklinaj bez potrzeby
po trzecie - szczotki kupuje sie w sklepach z czesciami lub w serwisach naprawiajacch rozruszniki itd... mozna kupic inne wieksze - daja sie bez zadnego ptoblemu doszlifowac
guzig

Post autor: guzig »

mam rozrusznik femsa 441.. slyszal ktos kiedys o takim? padl mi bendix i w sklepie nie potrafia mi zadnego dobrac. od jakiego samochodu moglby paswac rozrusznik? albo jaki model np bosha pasuje?
Piotrek
Kontakt:

Post autor: Piotrek »

a nie lepiej kupić jakiś używany rozrusznik. ja ostatnio kupowałem bendliks do rozrusznika mitsubishi(też był nietypowy) i zapłaciłem 80zł.
tel. 694-451-356
Obrazek
guzig

z checia kupie uzywany,tylko ze nie wiem jaki :| dlatego prosze o pomoc jakie modele pasuja do starej reni. moze ma ktos na sprzedarz taki?
unikorn

Post autor: unikorn »

Proponuję www.allegro.pl wpisz "rozrusznik renault" chodzą po ok. 120 zł nówki. Powinny pasować.
el_palindo

Post autor: el_palindo »

unikorn pisze:Proponuję www.allegro.pl wpisz "rozrusznik renault" chodzą po ok. 120 zł nówki. Powinny pasować.
farmazon powinny nie pasować

ten co linka wkleiłem mógłby pasować ale nie na 100%
w starej renatce są zupełnie inne rozwiązania
Qucor

Post autor: Qucor »

A ja proponuję wiadomość na pw do Gofera :mrgreen:

On Ci wyjaśnie co i jak i może nawet podpowie gdzie kupić...

Powodzenia 8-)
unikorn

el_palindo pisze:
unikorn pisze:Proponuję www.allegro.pl wpisz "rozrusznik renault" chodzą po ok. 120 zł nówki. Powinny pasować.
farmazon powinny nie pasować
Uzasadnij proszę.
el_palindo

Post autor: el_palindo »

Uzasadnij proszę.
rozruszniki z allegro są do silników poprzecznych, którym bliżej do naszej epoki niż do epoki r5

a r5 do której kolega szuka rozrusznik ma silnik wzdłużnie i skrzynię przed silnikiem
unikorn

Przyznaję, nie sprawdziłem jaki guzig, ma model Reni.
guzig

Wlasnie napisalem maila do Gofer22. Mam nadzieje ze cos poradzi:) bo pchac auta mi juz sie nie chce..
ODPOWIEDZ