Ogłoszenie dla zarejestrowanych użytkowników:
Ze względu na to co się wydarzyło z naszym forum musisz zrobić kilka rzeczy żeby mieć znowu dostęp do swojego konta.
Spróbuj się zalogować, jeśli się to nie powiedzie, kliknij "zapominałem hasła"
Podaj swój mail i dostaniesz link do zmiany hasła - proponuję zmienić hasło na trochę mocniejsze niż mieliście ostatnio.
Dobre hasło to minimum 8 znaków, zawierające duże i małe litery, cyfry oraz znaki specjalne jak - !@#$%^&*
Po zalogowaniu nowym hasłem zmień język forum na polski. Klikasz w swoją nazwę u góry po prawej a potem - User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Global Settings -> My Language -> Polski -> i klikasz Submit
W miarę wolnego czasu forum będzie usprawniane i będą dodawane nowe funkcje.
Jeśli pojawiły się w twoim profilu dziwne "krzaczki" zamiast polskich znaków, proszę popraw je.
Dadaj również brakujące informację, taki jak płeć i swoje media społecznościowe itp.

MIEJSCE WYŁADOWAŃ EMOCJONALNYCH

O wszystkim i o niczym...

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
renata

MIEJSCE WYŁADOWAŃ EMOCJONALNYCH

Post autor: renata »

zapraszam do wyładowań

ZACZNE JAKO PIERWSZY

pogoda jest tak pojebana że cały czas jestem przygnębiony.. mam okno koło biurka i cały czas oglądam krople wydy zapierdalające po szybie!
no chuj mnie szczeli chyba!
do tego mój sezef okazał się pojebanym cholerykiem i debilem!
pracownicy odchodzą z mojej firmy i wypierdalają na wyspy!! normalnie masakra!
do tego wszystkiego wyszła mi jeszcze febra co oznacza że za jakiś czas dopoadnie mnie grypa!
wtedy to juz będzie totalnie przejebane..

uff jaka ulga
Ostatnio zmieniony 3 kwietnia 2008, 16:06 przez renata, łącznie zmieniany 1 raz.
unikorn

Post autor: unikorn »

Git pomysł. Napewno się przyłączę ale akurat nie teraz... bo jeszcze mnie nie wkurwiają sprawy tak bardzo jak Renate...
ponczek

Post autor: ponczek »

a ja sie musze uczyć tego pierdolonego materiałoznawstawa:/ 3 kolosy w jeden dzien z tego nabazgrać i jeszcze kurwa pogoda chujowa i wypić by sie coś chciało to nie ma z kim ani budżet nie pozwala...nosz kurwa ja pierdole kurwa jego pojebana mać jebana w dupe pierdolona
żuwik

Post autor: żuwik »

No ja p*** co za ch*** temat, kto wpada na takie po**** pomysły?

Od razu lepiej :P
Qucor

Post autor: Qucor »

:mrgreen: A ja kurwa nie mam na co narzekać :mrgreen:
unikorn

Ech kurwa zajebana mać... znowu mi się coś w Reni spierdoliło...
Hormon

Post autor: Hormon »

Jak Kurwa można instalować skaner przez 2h, a jednak można przez poje.... kolesia który tak zaśmiecił kompa ze sterowniki wariowały.
unikorn

Chuj chuj chuj chuj chuj chuj... nie chce mi się w pracy siedzieć. Pogoda znowu spierdolona. KURWAAAAAAAAAAAAAAAA
superstas

Post autor: superstas »

[DUZO CENZURY]www.oponytanio.pl
CIAGLE NIE MAM 4 OPON KU...WA!! :/
Kinga

Post autor: Kinga »

cóż, ja od prawie 3 miesięcy czekam na felgi do renaulta. Już byłyby po polerce :evil:
el_palindo

Post autor: el_palindo »

[cenzura][cenzura][cenzura][cenzura][cenzura]

40st gorączki :(
Benon

Post autor: Benon »

Pojechał do promotora i go nie było, zjebało mi się ogrzewanie, zapierdalałem 10h w pracy i nikt mi nie chce zrobić obiadu :evil:
wsmpw

Post autor: wsmpw »

kurwa mać co za zjebany dzien jutro mam 2 klasówki z matematyki a chuja nic nie umiem i z hostori japierdole jeszcze musze ściage zrobić no i na polski musze jebaną lekture na jutro przeczytac o kurwa mać...
Awatar użytkownika
maciek od iwony

Post autor: maciek od iwony »

Znów spier.... dzień.Klient zamówił sprzęt chyba na wyrost i ni chu..nie chciało działać.Debilizm 1 klasa.Masę energi psu w dupę
Yakkul

Post autor: Yakkul »

co za kurwa zajebiście genialny pomysł super szalony temat, w pracy dziś miałem przejebane więc może mi nerwy odpuszczą.
ODPOWIEDZ